Recerca, Coneixement i Documentació

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 302 of /var/www/apps/app0002/www/prevencio/sites/all/modules/field_collection/field_collection.entity.inc).
Factors de la inseguretat als barris de Barcelona
Indicadors públics de seguretat
Pla de Seguretat de Barcelona

Els plans locals de prevenció i de seguretat esdevenen un mitjà per concretar, coordinar i actualitzar aquelles polítiques i programes de prevenció que han de donar resposta als reptes que sorgeixen a la ciutat.
Formen part d'un procés orientat a la millora de la convivència i seguretat a la ciutat que genera processos acumulatius. És a través de la seva revisió i avaluació que es van incorporant a la dinàmica dels serveis i de la ciutat accions desenvolupades en els plans anteriors, a la vegada que es preveuen les modificacions necessàries i s’incorporen respostes noves des d’una perspectiva comprensiva que integri tant polítiques de foment de la convivència, de participació i resolució pacífica del conflicte, com policials.

Quadre de comandament del Pla de Seguretat i Prevenció de Barcelona