Recerca, Coneixement i Documentació

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 302 of /var/www/apps/app0002/www/prevencio/sites/all/modules/field_collection/field_collection.entity.inc).
Delinqüència en un entorn urbà: el rol de les infraestructures de transport i els equipaments socials

Aquesta recerca que ha estat encarregada i finançada per la Direcció de Serveis de Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona té un doble objectiu. Per una banda, pretén analitzar l’impacte que ha tingut l’extensió i millora de la xarxa del metro a la ciutat de Barcelona sobre la delinqüència de les àrees on s’han localitzat les millores de transport. Per altra banda, també vol analitzar l’impacte que s’hagi pogut observar sobre les activitats il·lícites més comunes arrel de la instal·lació i/o millora dels serveis i equipaments públics de la ciutat de Barcelona.
Autors: Daniel Montolio, Simón Planells-Struse

Integració de dades procedents de metodologia observacional i de qüestionaris per a l’anàlisi de l’espai públic de Barcelona en la prevenció de conflictes

Aquest informe és el resultat final d’un ampli projecte de recerca, resultat de las col·laboració entre la Direcció de Serveis de Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Psicologia Social de la Universitat de Barcelona, per tal de dissenyar i testar un conjunt d’instruments que permetin una adequada aproximació a l’anàlisi de l’espai públic urbà des de la perspectiva de la prevenció de conflictes i la reducció de la percepció subjectiva d’inseguretat.
Autor: Sergi Valera, amb la col·laboració de: Laura Sicilia, Félix Pérez, José Luis Miranda