Desactivat l'avís preventiu per contaminació ambiental de NO2

Atesa l'evolució favorable de les condicions atmosfèriques des de l'activació de l'avís preventiu el passat 21 de novembre, es desactiva l'avís pel què fa als nivells de NO2 per una millora en les diverses estacions. No obstant, es manté el preavís per PM10 fins demà diumenge 26 de novembre, donada la persistència de la intrusió de pols africana a l'atmosfera.

Tal i com especifica l’informe de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, de la Generalitat de Catalunya, la desactivació de l’avís preventiu ve determinada pel fet que durant el dia d’ahir, divendres 24 de novembre, no es va superar el valor de 160 μg/m³ de NO2 en una hora en més d’una estació de mesurament.

Pel què fa a les partícules PM10, es manté l’activació de l’avís preventiu per contaminació de partícules, donada la persistència d’una intrusió de pols africana que ahir va agreujar la concentració de partícules en suspensió.

Les previsions meteorològiques preveuen que segurament a partir de diumenge 26 de novembre de 2017, remetin les condicions actuals i es pugui desactivar també l’avís preventiu per contaminació atmosfèrica per PM10.

 

Més informació