Estudi de l'impacte dels vehicles comercials en la contaminació de Sant Antoni

Com a continuïtat del procés participatiu mitjançant el qual part dels veïns i veïnes de Sant Antoni va traslladar al Districte la voluntat que es realitzés un ‘Pla de reducció de la contaminació de vehicles comercials al barri’, us convidem a una trobada per conèixer les inquietuds de la ciutadania sobre la contaminació atmosfèrica generada pels vehicles comercials. L’acte tindrà lloc el dijous 14 de desembre, entre les 18 i les 20 h a la sala d'actes de la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver (c. Borrell, 44 interior d'illa).

L’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i Ideas for Change s’han compromès a esbrinar si existeixen mesures de restricció de l’activitat d’aquest tipus de vehicles que estiguin avalades per la ciència.  El punt de partida per a aquesta tasca és recollir amb major nivell de profunditat les qüestions relacionades amb els vehicles comercials que preocupen als veïns i veïnes, així com les possibles solucions suggerides.

La trobada, sota el nom de “Menys contaminació al barri de Sant Antoni. Contaminació atmosfèrica i vehicles comercials: incògnites i possibles mesures”, és un dels projectes sorgits dels pressupostos participatius del Districte de l’Eixample que es van votar a través de la plataforma Decidim.barcelona.

Quan: dijous 14 de desembre de 18 a 20 h

On: Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver (c. Borrell, 44 interior d’illa)

Assistència: gratuïta. S’ha de confirmar assistència omplint els camps del següent formulari: https://goo.gl/forms/yQ0PJsOP6aLs5syE3. En cas de tenir qualsevol problema o dubte, contacteu amb Raül Toran (raul.toran@isglobal.org).