You are here

Activitats de l'exposició 'Art Primer. Artistes de la prehistòria'


VISITES GUIADES ESPECIALS
Dijous 17 de setembre a les 19 h. La comissaria de l'exposició, Dra. Inés Domínguez ens desvetllarà molts interrogants de l'art a la prehistòria en una visita especial a l'exposició. Activitat gratuïta

VISITES DESCOBERTA
Diumenges DE JULIOL a les 11 h i a les 12.30 h i DIUMENGES DE SETEMBRE a les 11 h. Visites guiades a l'exposició temporal Art Primer. Artistes de la Prehistòria. Viatja als orígens de l'art de la mà dels nostres guies especialitzats, que d'una manera planera i divertida t'ajudaran a descobrir els tresors de l'exposició, i, alhora, a comprendre aquest apassionant capítol de l'aventura humana. S'abordarà els orígens de l'art a la prehistòria, tot dedicant una especial atenció a les manifestacions de l'anomenat "art rupestre llevantí", conservades als territoris de la façana mediterrània de la península Ibèrica, i, en especial, a Catalunya. La mostra presenta més d'un centenar d'objectes únics de la prehistòria europea, procedents dels mateixos fons del Museu d'Arqueologia de Catalunya i d'altres museus i institucions catalanes, franceses i de l'estat espanyol, acompanyats de nombrosos recursos audiovisuals i de realitat virtual per a la seva millor contextualització i comprensió.

Diumenges d'AGOST, d'11 a 14 h. Visita al teu aire l'exposició temporal Art Primer. Artistes de la prehistòria. Us proposem visitar l'exposició temporal Art Primer al vostre ritme. Disposareu d'atenció personalitzada d'un educador des de les 11 h fins a les 14 h per desvetllar-vos els interrogants que us plantegi la visita i compartir idees, inquietuds i suggeriments. L'educador estarà encantat de compartir amb vosaltres aquesta experiència.

VISITES EXPERIÈNCIA
Diumenges DE SETEMBRE a les 12.30 h: Visita Taller EL PRIMER ART. Activitat per a descobrir el pensament creatiu de les societats prehistòriques, centrada en l'observació i interpretació de conjunts pictòrics mitjançant tècniques de visual thinking. Una activitat participativa en la qual l´objectiu és donar a conèixer el passat per entendre el present i avançar cap a un futur compartit. A través del contacte directe amb reproduccions realistes, calcs d´escenes pictòriques i a través d´una metodologia basada en l´experimentació i el visual thinking els participants viuran el passat en primera persona.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Museu d'Arqueologia de Catalunya

Adreça:
Pg Santa Madrona, 39*41
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona

Notícies

#FABRAESTIU2020#EDICIÓESPECIAL: Els primers resultats del Taller de Taller Mindcraft, Fabra i Coats i Sol i Ombra

10/07/2020

Durant el taller s'han intervingut 5 localitzacions diferents del Recinte de Fabra i Coats

#FABRAESTIU2020#EDICIÓESPECIAL: AMICS DE LA FABRA I COATS-FOTOGRAFIES JOCS TRADICIONALS I POPULARS ALS FABRAESTIUS

09/07/2020

Jocs tradicionals i Populars al Fabraestiu organitzats pels Amics de la Fabra iCoats

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.