You are here

Barcelona Obertura Spring Festival

Cancel·lats tots els concerts gratuïts de l'Obertura City

Música. El festival difon la música clàssica arreu de la ciutat, i inclou concerts gratuïts.

Durant els mesos de febrer i març tindrà lloc la segona edició del Barcelona Obertura Spring  Festival, el primer festival organitzat conjuntament pel Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori.

El festival aplega artistes de renom de l’escena nacional i internacional, que protagonitzaran concerts a les tres sales. A més, s’organitzaran un gran nombre d’actuacions gratuïtes a diferents escenaris de la ciutat, que oferiran un plantejament alternatiu a l’escena musical de Barcelona. Aquests concerts formen part de l’Obertura City + i hi participaran músics locals seleccionats pels directors artístics de les tres institucions.

En podeu consultar la programació aquí.


El Festival de Primavera Obertura de Barcelona difondrà la música clàssica a tota la ciutat. Els mesos de febrer i març celebrarem la segona edició del Barcelona Spring Obertura Festival, el primer festival organitzat per les tres institucions (Liceu, Palau de la Música Catalana i L'Auditori) juntament amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. El festival comptarà amb noms de renom de l'escena nacional i internacional que protagonitzaran nombrosos concerts a les tres sales. A més d'aquests concerts, s'organitzaran un gran nombre d'actuacions gratuïtes a diferents escenaris de la ciutat, oferint un plantejament alternatiu a l'escena musical de Barcelona. Aquests concerts formen part de l'obertura Ciutat + i comptaran amb músics locals seleccionats pels directors artístics de les tres institucions.

El Festival de Primavera Obertura de Barcelona serà una oportunitat per conèixer com la música clàssica es pot convertir en el motor que impulsa la ciutat per a tots els seus ciutadans i visitants.


Programació completa de concerts

Diferents equipaments de la ciutat

Districte:
Barri:
Població:
Barcelona

Notícies

Veí, veïna, pots ajudar al projecte Radars?

19/03/2020

Reforcem la protecció de les persones més vulnerables entre tot el veïnat coneixent les recomanacions que ens fa el projecte Radars

Aturem màquines al Recinte Fabra i Coats

18/03/2020

Aturem màquines al Recinte Fabra i Coats del 14 al 27 de març

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.