You are here

Cicle "Dona't més" : Xerrades centrades en l'apoderament de les dones del barri


Projecte que se centra en l'apoderament de les dones del barri de la Marina, treballant diferents temàtiques i problemàtiques com les emocions, els rols i els estereotips, la violència de gènere i la inserció sociolaboral, entre d´altres. Aquest cicle va lligat en parlar sobre la temàtica de la pel·lícula projectada dins del cicle cinema d´igualtat.


- Dijous 31/10:
Tractarem les discriminacions interracials que pateixen les dones en diferents cultures., en relació al visionat de la pel·lícula: "20TH CENTURY WOMEN"

- Dijous 28/11
Aprofundirem, en relació al visionat de la pel·lícula: "4 MESES, 3 SEMANAS, 2 DÍAS"

- Dijous 19/12:
Expliquem les diferents realitats de la prostitució, tràfic de persones i explotació sexual, en relació a la pel·lícula: "TRÁFICO HUMANO"

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cívic La Cadena

Adreça:
C Mare de Déu de Port, 397
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Marina de Port
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona

Notícies

La Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats celebra la Festa Major de Sant Andreu

22/11/2019

Cultura. Durant els deu dies que dura la Festa, es podrà gaudir a la FiC d’una lectura audiovisual, una exposició, una jornada de portes obertes, un festival multidisciplinari, un vespre de concerts i un...

El present és feminista a Sant Andreu

21/11/2019

Societat. Tot un seguit de propostes a tots els centres cívics, casals de barri i casals de la gent gran per reivindicar un present feminista i carregat de lluita contra la xacra del masclisme.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.