You are here

Espectacle “Després de tot”, a càrrec de la companyia “PSiRC”

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

Què és la marginalitat i com la considerem des dels punts de vista social, polític o filosòfic? Com la veuen els membres de la societat que han escapat al temut “fracàs”? Potser és una manera, dura i crua, però també plena de poesia, de parlar de la manera més eloqüent sobre la societat en la qual vivim i sobre la humanitat de la qual, tant si volem com si no, formem part. No, això no és cap espectacle amb missatge social sinó una proposta de circ que es pregunta per la por o l’aversió que ens causa el que considerem marginal, però també per l’atracció o, fins i tot, la veneració que ens genera.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona; PSiRC; La Grainerie, fabrique des arts du cirque et de l’itinérance; Nilak, circ teatre itinerant, i Fira Trapezi Reus.

Direcció: Rolando San Martín, Interpretació: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual, Dramatúrgia: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual, Rolando San Martín, Acompanyament artístic i acrobàtic: Pau Portabella Fotografia: Francis Rodor.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona

Notícies

Gaudeix del Fabraestiu 2022!

30/06/2022

Gairebé una quinzena d'activitats familiars per a gaudir d'un estiu únic al Recinte Fabra i Coats!

Inauguració d'exposicions a la Fabra i Coats!

01/06/2022

Arriba juny amb noves mostres d'art: 'Trencar una nou' de Lúa Coderch i 'Robert F. Kennedy Funeral Train - The People's View' de Rein Jelle Terpstra.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.