You are here

Festival "DESVARÍO. Flamenco 22 Nou Barris"

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

El pati de la seu del Districte de Nou Barris es converteix en un escenari dedicat al flamenc per presentar un festival nascut l’any 2000 i que actualment gestiona l’associació El Dorado.

22 de juliol, a les 21 h: Arcángel (cante), Miguel Ángel Cortés (guitarra), Los Mellis (palmes).

23 de juliol, a les 21 h: Vanessa Aibar (dansa), María Marín (cante i guitarra), Carlos Bonilla (fotografia – Certidumbres). L’entrada inclou el concert del mateix dia a les 22.30 h.

23 de juliol, a les 22.30 h: Josemi Carmona (guitarra), Javier Colina (contrabaix), José Manuel Ruiz Motos Bandolero (bateria i percussions). Col·laboració especial de Pepe Habichuela (guitarra). L’entrada inclou el concert del mateix dia a les 21 h.

24 de juliol, a les 20 h: Alba Carmona (cante), Jesús Guerrero (guitarra). L’entrada inclou el concert del mateix dia a les 21.30 h.

24 de juliol, a les 21.30 h: Andrés Marín (baile), José Valencia (cante), Salvador Gutiérrez (guitarra), Raúl Cantizano (guitarra), Dani Suárez (bateria i percussions). L’entrada inclou el concert del mateix dia a les 20 h.

Com a activitats paral·leles, el mateix dissabte 23 de juliol el festival programa un seguit de propostes que van des de les improvisacions a partir del flamenc de Cronexiones (12.00 h), una iniciativa de la ballarina, coreògrafa i pedagoga Ana Pérez i el coreògraf i ballarí Pol Jiménez, fins a la trobada feliç entre les formes més innovadores del flamenc de Juan Carlos Lérida i les arts escèniques aplicades a la gastronomia de Marina Monsonís a La hora del ritual (13.00 h). També el dissabte 23 la bailaora Karen Lugo ens proposa una versió familiar del seu espectacle Lotería (17 h), on es combinen el cante, el baile i la música flamenca. A més, durant el festival una instal·lació permetrà veure una tria de l’arxiu audiovisual d’El Dorado.

Una coproducció del Districte de Nou Barris i El Dorado, Sociedad Flamenca Barcelonesa.

Amb el suport del Grec 2022 Festival de Barcelona.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Pati del Districte de Nou Barris

Adreça:
Plaça Major de Nou Barris, 1
Districte:
Nou Barris
Barri:
la Guineueta
Població:
Barcelona

Notícies

Inauguració d'exposicions a la Fabra i Coats!

01/06/2022

Arriba juny amb noves mostres d'art: 'Trencar una nou' de Lúa Coderch i 'Robert F. Kennedy Funeral Train - The People's View' de Rein Jelle Terpstra.

Els artistes de Neo Fabrik, a l'Espai Josep Bota

06/05/2022

Una dotzena d'artistes es donen cita en aquest espai expositiu del Recinte Fabra i Coats, fins al 15 de maig.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.