You are here

Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Fires. L’aparador de l’economia social i solidària torna a la Fabra i Coats.

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES), és un aparador de tots els productes i serveis que poden cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l‘economia social i solidària (ESS).

Els àmbits presents a la fira són l’habitatge, l’alimentació, l’oci, l’educació, la comunicació, la tecnologia, els serveis a les persones i les empreses i les finances i les assegurances ètiques, entre d’altres.

La trobada mostra la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària en el territori català, amb l’objectiu de divulgar-ne els valors entre la ciutadania, fomentar la cooperació entre projectes i agents i esdevenir un espai de reflexió i generació de discurs crític.

Consulteu-ne la programació aquí.

Horaris


La Fira d´Economia Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d´Economia Solidària (XES), és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l´Economia Social i Solidària (ESS): habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres.

És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d´experiències i pràctiques de l´economia social i solidària del territori català.

Programa d'activitats

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació C Sant Adrià 20 (Sant Andreu)
Festival d'Arquitectura "48h Open House BCN" Diferents edificis de la ciutat de Barcelona Del 26/10/2019 al 27/10/2019

Notícies

Barcelona Dibuixa al Recinte Fabra i Coats

18/10/2019

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona s’apunta el dia 20 d’octubre al Barcelona Dibuixa, la marató de dibuix que tindrà lloc entre les 11 i les 19 h a diversos equipaments de la...

SAY IT LOUD, més que un festival de música

16/10/2019

Les activitats musicals que es fan al festival volen destacar la gran dimensió comunitària de la música, que es caracteritzen per la poca o nul·la distancia entre el escenari i el públic.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.