You are here

L'Aventura de conèixer - T'interessa: Xerrada 'Espècies invasores: han arribat per quedar-se?


Cotorres, tortugues de Florida, visó americà, cargol poma, mosquit tigre,vespa asiàtica, figuera de moro, nenúfar groc... Cada cop són més les espècies que venen de fora i que s'acaben instal·lant al medi natural. Han estat introduïdes per l'home de forma accidental o voluntària, i actualment podem contar fins a unes 180 espècies exòtiques invasores a Catalunya. Però quin és el problema real d'aquestes espècies? Afecten a la biodiversitat dels nostres ecosistemes naturals? Tenen efecte sobre les activitats humanes i econòmiques? S'ha de lluitar contra elles? És possible erradicar-les?

A càrrec de David Camps, biòleg del Servei de Fauna i Flora del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

biblioteca vallcarca

Adreça:
Av Bogatell, 17
Districte:
Sant Martí
Barri:
La Vila Olímpica del Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona

Notícies

La Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats celebra la Festa Major de Sant Andreu

22/11/2019

Cultura. Durant els deu dies que dura la Festa, es podrà gaudir a la FiC d’una lectura audiovisual, una exposició, una jornada de portes obertes, un festival multidisciplinari, un vespre de concerts i un...

El present és feminista a Sant Andreu

21/11/2019

Societat. Tot un seguit de propostes a tots els centres cívics, casals de barri i casals de la gent gran per reivindicar un present feminista i carregat de lluita contra la xacra del masclisme.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.