You are here

Barcelona Orgullosa

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

Del 21 de maig al 28 de juny, sota el nom de l’Orgullosa, Barcelona es vesteix de festa i reivindicació, per mostrar-se al món com la referent que és en la defensa de drets i llibertats dels col·lectius LGTBI, la lluita contra LGTBI-fòbia i en la promoció de la diversitat sexual i de gènere. Una celebració on tota la ciutadania s’hi senti representada, amb una programació plena de sorpreses i de motius per estar orgulloses. #OrgullosaBCN 

LA FESTA DEL CENTRE LGTBI

21 de maig

Dissabte 21 de maig torna la Festa del Centre LGTBI als carrers del barri de Sant Antoni! Vine a conèixer l’espai de referència en diversitat sexual i de gènere de la ciutat de Barcelona. De les 11.00 a les 14.00 hores, hi haurà matí de portes obertes al Centre LGTBI amb diferents activitats i tallers.A la tarda, la Festa es trasllada a la zona per a vianants de la ronda de Sant Antoni, amb diferents actuacions musicals: Isabel Rivera; Jimena Amarillo, Mercedes Peón, Megane Mercury i Navxja i DJ Gaspar Blaya. 

L’ORGULLOSA RECORRE LA CIUTAT

Un mes de juny ple d'activitats i concerts

Durant el mes de juny, l’Orgullosa recorrerà els districtes de la ciutat amb una programació descentralitzada que acosti la commemoració a cada barri i faci gaudir de la festa tota la ciutadania. Es tracta de propostes artístiques que visibilitzen la pluralitat de les mirades del col·lectiu. Una programació intergeneracional, transfeminista i interseccional, elaborada en col·laboració amb les entitats i els agents de cada districte que durant tot l’any treballen per reivindicar els drets LGTBIQ+. 

GRAN GALA MUSICAL

28 de juny,

Anella Olímpica de Montjuïc

La nostra ciutat estrena una festa ciutadana sense que hi falti res per celebrar la diversitat, l’amor, les dissidències, les corporalitats diverses i el nostre orgull com a col·lectiu LGTBI.La gran gala musical de l’Orgullosa serà un esdeveniment molt especial a l’Anella Olímpica de Montjuïc amb un line-up que ens farà ballar, viatjar i reivindicar totes juntes.Serà una vetllada inoblidable!El programa d'aquesta gran festa s'anunciarà pròximament

Diversos llocs: (Centre LGTBI, Anella Olímpica de Montjuïc)

Població:
Barcelona

Notícies

Inauguració d'exposicions a la Fabra i Coats!

01/06/2022

Arriba juny amb noves mostres d'art: 'Trencar una nou' de Lúa Coderch i 'Robert F. Kennedy Funeral Train - The People's View' de Rein Jelle Terpstra.

Els artistes de Neo Fabrik, a l'Espai Josep Bota

06/05/2022

Una dotzena d'artistes es donen cita en aquest espai expositiu del Recinte Fabra i Coats, fins al 15 de maig.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.