You are here

La Fàbrica dels Reis d’Orient

Festes. La Fàbrica dels Reis d’Orient torna al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu.

Del 27 de desembre al 4 de gener (excepte el 31 de desembre i l’1 de gener) obrirà les portes la Fàbrica dels Reis d’Orient 2019 al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu. Totes les joguines que es construeixen a la fàbrica es fan a partir de peces màgiques molt diverses, que encaixen gràcies a l’energia de la imaginació dels infants i les seves ganes de jugar.

La Inventora de Joguines és la cap de la Fàbrica dels Reis i donarà la benvinguda als infants quan accedeixin a la zona del finestral des del qual es veu la producció. Ella s’encarrega d’explicar als assistents el procés de fabricació de les joguines. Com que el procés de creació de les joguines es basa en la il·lusió i l’energia dels infants, la Inventora de Joguines demanarà als assistents aquesta força perquè la fàbrica funcioni. La potència d’aquesta energia infantil es veurà reflectida en l’energiòmetre, que il·luminarà la torre del costat de la façana. La Inventora anirà acompanyada de la Volt i el Wat, que ajudaran a canalitzar l’energia dels nens i nenes cap a l’energiòmetre.

Horaris


La Fàbrica dels Reis d'Orient és una activitat que consta d'un recorregut per diferents zones de la Fabra i Coats, amb animacions i espectacles, relacionades amb el procés de la fabricació dels regals que reparteixen els Reis Mags la nit més màgica de l'any. L'energia que s'utilitza són els somnis de les nenes i nens.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...

Notícies

La Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats celebra la Festa Major de Sant Andreu

22/11/2019

Cultura. Durant els deu dies que dura la Festa, es podrà gaudir a la FiC d’una lectura audiovisual, una exposició, una jornada de portes obertes, un festival multidisciplinari, un vespre de concerts i un...

El present és feminista a Sant Andreu

21/11/2019

Societat. Tot un seguit de propostes a tots els centres cívics, casals de barri i casals de la gent gran per reivindicar un present feminista i carregat de lluita contra la xacra del masclisme.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.