You are here

Marató d’il·lustradores ecofeministes

Festes. Creació en directe d’una obra relacionada amb els ecofeminismes i diàleg obert amb el públic.

Nou il·lustradores referents a la ciutat crearan en directe una obra relacionada amb els ecofeminismes: Lola Vendetta, Zinteta, Rocío Quillahuaman, @pnitas, Bellina Ilustra, María Pichel, Catalina Parra, Daniela Efe i Carmela Caldart (coordinació: femiñetas).

Tot seguit, el públic tindrà l’oportunitat d’escoltar-les i de parlar amb elles en un diàleg sobre els ecofeminismes. Com a cloenda de la marató d’il·lustradores hi haurà un concert de la cantant marroquí Asmâa Hamzaoui amb la seva banda Bnat Timbouktou.

Acte obert i gratuït, amb entrada lliure fins que es completi la capacitat de la sala.

Horaris


Es podrà veure en viu i en directe com nou il·lustradores referents a la ciutat creen alguna obra relacionada amb els ecofeminismes. Hi participaran Lola Vendetta, Zinteta, Rocío Quillahuamán, @pnitas, Bellina Ilustra, María Pichel, Catalina Parra, Daniela Efe i Carmela Caldart.

Tot seguit el públic tindrà l´oportunitat d´escoltar-les i parlar-hi en un diàleg posterior sobre la temàtica. A través de la il·lustració amb perspectiva de gènere es busca promoure el coneixement i les pràctiques ecofeministes des de la reflexió i l'acció, com a model de vida que posa la vida digna, les cures i la transformació social al centre. En acabar la jornada, les obres seran cedides per crear una exposició itinerant per exposar en diferents espais de la ciutat.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona

Notícies

El Rei Carnestoltes arriba a Sant Andreu de Palomar envoltat de gresca

21/02/2020

Cultura. A la rua de Sant Andreu hi haurà dos espais reservats per persones amb mobilitat reduïda. Un estarà situat en un punt del recorregut, a la plaça de la Pomera. A més hi haurà una reserva la Plaça...

Les exposicions que inauguren el Centre d'Art Contemporani de Barcelona

17/02/2020

Cultura. El passat dissabte 15 de febrer es va posar una primera pedra simbòlica que va servir de tret de sortida de les noves exposicions del Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.