You are here

Pessebre tradicional al Museu Frederic Marès

La simbiosi entre la Barcelona romana i l’actual serà la temàtica d’aquest any.

Les escenes del pessebre seran representades entre runes romanes de Barcelona i es farà un homenatge a Luci Minici Natal Quadroni, el primer campió olímpic barceloní. El pessebre tradicional, obra de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, compta amb una instal·lació lumínica paral·lela inspirada en el temple romà de Vesta i dissenyada per l’alumnat de l’Escola Elisava sota la direcció de Maria Güell.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.
Adreça:
Plaça de Sant Iu, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona

Notícies

El túnel dels colors

01/12/2021

Qui, a partir d'ara visiti l'Institut Martí Pous, que es troba dins del recinte de la Fabra i Coats, tindrà l'oportunitat de veure una autèntica meravella d'art urbà.

Activat el protocol de prevenció i atenció a les víctimes masclistes i LGTBIfòbiques durant la Festa Major de Sant Andreu

30/11/2021

La mesura s’ha impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, i la Guàrdia Urbana amb l’objectiu de tenir uns espais de festa i oci lliures.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.