You are here

Festival Audiovisual Jove Reteena

Cinema. Un espai de descoberta, reflexió i experimentació sobre l’audiovisual per a joves.

Els dies 7 i 8 de desembre la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Sant Andreu serà l’escenari de la segona edició de Reteena, el festival audiovisual adreçat especialment a joves d’entre 13 i 19 anys.

El programa inclou tallers pràctics, projeccions i xerrades per acostar el món audiovisual als adolescents. Hi haurà cursos dedicats a la creació radiofònica, l’animació i els efectes visuals (VFX), entre altres disciplines.

L’objectiu de Reteena és fomentar la mirada crítica, reflexiva i selectiva dels joves sobre els continguts audiovisuals que consumeixen diàriament, promoure la cultura audiovisual com a motor d’innovació pedagògica i ser un espai de descoberta i promoció de continguts nacionals i internacionals.


Els dies 7 i 8 de desembre, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Sant Andreu, acollirà un seguit de tallers pràctics, projeccions i xerrades amb intenció d´acostar el món audiovisual als adolescents de la ciutat. Amb cursos dedicats a la creació radiofònica, l´animació i l´VFX, entre moltes altres disciplines, RETEENA persegueix la voluntat de convertir-se en un espai de descoberta, reflexió i experimentació de l´audiovisual per als joves catalans.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona

Notícies

Dau Barcelona, festival del joc, al recinte Fabra i Coats

18/11/2019

Per vuitè any consecutiu, Dau Barcelona s’obre a la ciutat com la gran festa del joc, amb entrada lliure.

 I Congrés d’Habitatge de Catalunya

13/11/2019

Societat. El I Congrés d’Habitatge de Catalunya pretén ser una trobada de tots els col·lectius que lluiten per un habitatge digne, un espai per a imaginar un Moviment Popular Organitzat per l’Habitatge...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.