You are here

Taller 'Aquarel∙la a la natura urbana'

A càrrec Núria Boix

En aquest taller sortirem al nou parc de les Glòries per fer aquarel∙la al natural, descobrint el nou espai. Aprendrem conceptes com el valor de la línia, la proporció i la perspectiva centrant‐nos amb la natura urbana. En cas de pluja l'activitat es realitzarà dins el centre cultural.

Materials necessaris: Aquarel∙les, llapis, goma, ampolla i got per les barreges, retolador negre i llibreta d’aquarel∙la format de llibre. Hi ha diferents tipus de papers, el millor és 100% cotó, però també pot ser paper barreja de cotó i cel∙lulosa que surt més econòmica. També es recomana portar un tambor.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cultural La Farinera del Clot

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 837
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Clot
Població:
Barcelona

Notícies

El programa de LiteralBCN 2021 arriba carregat d'activitats

11/05/2021

Cultura. Us expliquem les més destacades en aquesta notícia, en què també podeu descarregar el programa d'activitats complet.

L’edició 2021 de la Fira LITERAL tindrà lloc els dies 22 i 23 de maig

22/04/2021

Cultura. La fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la seva 7a edició al recinte de la Fabra i Coats, a Barcelona. L’organització està treballant per garantir tots els protocols sanitaris i de...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.