You are here

Taller d'arts plàstiques 'Correspondències. A Miró, remitent: Picasso, i viceversa'

Què diríem a Picasso des de l'actualitat, utilitzant un llenguatge mironià? Quina podria ser la resposta mitjançant l'estil picassià?

De la mà de l’artista Març Rabal, ens inventarem una correspondència entre tots dos artistes amb materials propers als que ells feien servir -postals, paper de vidre, papers pautats, sobres, revistes actuals i antigues-, i crearem possibles missatges entre ells des d'una perspectiva actual.

Il·lustrarem un possible diàleg plàstic entre Miró i Picasso experimentant amb la poesia visual mitjançant el collage i les possibilitats del dibuix a partir de l'escriptura manuscrita o tipogràfica.

I així, descobrirem els resultats plàstics que poden sorgir del diàleg, però també de la interferència entre els estils i els imaginaris de tots dos artistes.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fundació Joan Miró - Museu

Adreça:
Avinguda de Miramar, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona

Notícies

SEMINARI D’INNOVACIÓ EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

15/02/2024

Els Seminaris d’Innovació en Atenció Primària (SIAP), són trobades multiprofessionals que faciliten la participació i l’aprenentatge tant a distància com presencial.

Patis x Clima

13/02/2024

Un programa desenvolupat pel globus vermell

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.