You are here

Taller 'L'art japonés del Suminagashi aplicat al llibre d'artista' *NOU*


Crea llibres únics

En aquest curs es presenta com una introducció a l'ampli món dels llibres d'artista. Es parlarà del concepte de llibre d'artista i els artistes referents i es repassaran les principals estructures i ens centrarem en la creació de llibres desplegables: Instant books, acordions, llibre en format estrella mòbil i doble acordió. Començarem estampant i decorant els papers base que conformaran els llibres, fent servir la tècnica tradicional Japonesa del Suminagashi en color i en blanc i negre. Crearem 4 llibres. Mitjançant el plegat del paper, estudiant la seva estructura, plecs i tapes. No es tracta d'un curs d'enquadernació, és un curs creatiu d'estampació i manipulació del paper on es donaran les bases, les eines i processos perquè els alumnes puguin, un cop finalitzat el curs, crear els propis llibres.

Professor: Maria Pujol

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Adreça:
Pl Fort Pienc, 4*5
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona

Notícies

El Rei Carnestoltes arriba a Sant Andreu de Palomar envoltat de gresca

21/02/2020

Cultura. A la rua de Sant Andreu hi haurà dos espais reservats per persones amb mobilitat reduïda. Un estarà situat en un punt del recorregut, a la plaça de la Pomera. A més hi haurà una reserva la Plaça...

Les exposicions que inauguren el Centre d'Art Contemporani de Barcelona

17/02/2020

Cultura. El passat dissabte 15 de febrer es va posar una primera pedra simbòlica que va servir de tret de sortida de les noves exposicions del Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.