You are here

Tallers de lluita comunicativa: fanzín i “memetón”

Tallers. Apreneu a fer els vostres propis mems i a crear un fanzín per difondre i comunicar idees i valors ecofeministes.

Al taller de mems aprendrem a crear els nostres propis mems des de l’humor. No cal tenir coneixements tècnics, tothom té coses a dir! El taller està dinamitzat per Ana Burgos, de Memes Feministas.

Al taller de fanzín crearem un artefacte comunicatiu a partir de materials i tècniques diverses (dibuix, collage…) per compartir estratègies per a la sostenibilitat de la vida, reflexions entorn de l’ecofeminisme, denúncia, etc.

El fanzín és una fórmula que ens deixa espai per expressar-nos de diverses maneres i amb llibertat i, a més, és un format barat de fer i de reproduir, cosa que ens permet arribar a molta gent amb una inversió molt petita. Dinamitza el taller Andrea Echazarreta, una activista que investiga entorn del gènere, el dolor i el cos.

Acte obert i gratuït, amb capacitat limitada a 30 persones. Cal inscriure-s’hi prèviament.

Horaris


- TALLER DE "MEMETóN"
A través d'aquest taller, composarem els nostres propis mems per difondre i comunicar idees i valors ecofeministes des de l'humor. No calen coneixements tècnics, totes tenim coses a dir! Dinamitzat per Ana Burgos, de ´Memes Feministas´:

https://memesfeministas.wordpress.com/

Ana Burgos García és activista feminista, llicenciada en Antropologia Social i Cultural i en Periodisme, postgraduada en Relacions de Gènere i màster en Gènere i Desenvolupament. Es dedica a la recerca, docència, dinamització comunitària i comunicació amb perspectiva de gènere. Es membre del col·lectiu Memes Feministas i del grup de teatre de les oprimides Averlasailas.

https://twitter.com/anaburgosg


- TALLER DE FANZÍN
Al taller de fanzín crearem un artefacte comunicatiu a partir de materials i tècniques diverses (dibuix, collage,...) per compartir estratègies per a la sostenibilitat de la vida, reflexions entorn de l'ecofeminisme, denúncia, etc. El fanzín és una fòrmula que ens deixa espai per expressar-nos de molt diverses maneres i amb llibertat, i a més és un format barat de fer i de replicar, de manera que ens permetrà arribar a molta gent amb una inversió molt petita.

Andrea Echazarreta és una activista que centra la seva investigació entorn del gènere, el dolor i el cos. Actualment compagina la seva praxi artística amb la seva feina a l´editorial Bollobooks, projecte autogestionat, feminista, transmaricabibollo i antiespecista. Procura posar molta atenció a les cures a les xarxes afectives en aquests temps de connexió virtual.

https://www.instagram.com/andrea.echazarreta/

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona

Notícies

El Rei Carnestoltes arriba a Sant Andreu de Palomar envoltat de gresca

21/02/2020

Cultura. A la rua de Sant Andreu hi haurà dos espais reservats per persones amb mobilitat reduïda. Un estarà situat en un punt del recorregut, a la plaça de la Pomera. A més hi haurà una reserva la Plaça...

Les exposicions que inauguren el Centre d'Art Contemporani de Barcelona

17/02/2020

Cultura. El passat dissabte 15 de febrer es va posar una primera pedra simbòlica que va servir de tret de sortida de les noves exposicions del Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.