You are here

Trobada 'DSIPLAY: Tecnologia pròpia: com fer créixer (un) negoci amb un propòsit', per Mozilla Foundation

A la Sala Polivalent


DSIPLAY és un nou cicle d´experiències d´innovació social digital que vol apropar la ciutadania els projectes més destacats que s´estan fent a Barcelona en aquest àmbit. El cicle proposa una sèrie d´experiències obertes a tothom per descobrir què és la innovació social digital.

La sessió "Tecnologia pròpia: com fer créixer (un) negoci amb un propòsit" tindrà lloc en el marc del DecidimFest, la trobada de la plataforma de democràcia oberta i participativa Decidim, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 d'octubre de 2019.

DSIPLAY hi participarà amb una xerrada liderada per Kasia Odrozek, activista web, emprenedora, jurista i politòloga de drets digitals. Odrozek parlarà sobre la importància de la salut d´Internet com a factor clau per a la democràcia en xarxa, basat en l´Internet Health Report de Mozilla Foundation, una recopilació d´investigacions i històries que expliquen el que és clau per a una internet més saludable.

Sessió en anglès.

Inscripcions:
https://meta.decidim.org/conferences/decidimfest19

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona

Notícies

Barcelona Dibuixa al Recinte Fabra i Coats

18/10/2019

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona s’apunta el dia 20 d’octubre al Barcelona Dibuixa, la marató de dibuix que tindrà lloc entre les 11 i les 19 h a diversos equipaments de la...

SAY IT LOUD, més que un festival de música

16/10/2019

Les activitats musicals que es fan al festival volen destacar la gran dimensió comunitària de la música, que es caracteritzen per la poca o nul·la distancia entre el escenari i el públic.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.