You are here

Festival Audiovisual Jove Reteena

Tornar

Cinema. Un espai de descoberta, reflexió i experimentació sobre l’audiovisual per a joves.

Els dies 7 i 8 de desembre la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Sant Andreu serà l’escenari de la segona edició de Reteena, el festival audiovisual adreçat especialment a joves d’entre 13 i 19 anys.

El programa inclou tallers pràctics, projeccions i xerrades per acostar el món audiovisual als adolescents. Hi haurà cursos dedicats a la creació radiofònica, l’animació i els efectes visuals (VFX), entre altres disciplines.

L’objectiu de Reteena és fomentar la mirada crítica, reflexiva i selectiva dels joves sobre els continguts audiovisuals que consumeixen diàriament, promoure la cultura audiovisual com a motor d’innovació pedagògica i ser un espai de descoberta i promoció de continguts nacionals i internacionals.


Els dies 7 i 8 de desembre, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Sant Andreu, acollirà un seguit de tallers pràctics, projeccions i xerrades amb intenció d´acostar el món audiovisual als adolescents de la ciutat. Amb cursos dedicats a la creació radiofònica, l´animació i l´VFX, entre moltes altres disciplines, RETEENA persegueix la voluntat de convertir-se en un espai de descoberta, reflexió i experimentació de l´audiovisual per als joves catalans.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
On
Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
Quan
Del 07/12/2019 al 08/12/2019.

Telèfon

#:
932566150

Lloc web

Web:
www.reteena.com

M'agrada 32

Notícies

La Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats celebra la Festa Major de Sant Andreu

22/11/2019

Cultura. Durant els deu dies que dura la Festa, es podrà gaudir a la FiC d’una lectura audiovisual, una exposició, una jornada de portes obertes, un festival multidisciplinari, un vespre de concerts i un...

El present és feminista a Sant Andreu

21/11/2019

Societat. Tot un seguit de propostes a tots els centres cívics, casals de barri i casals de la gent gran per reivindicar un present feminista i carregat de lluita contra la xacra del masclisme.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.