You are here

35a Exposició de orquídies exòtiques

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

La 35a Exposició d'orquídies exòtiques torna aquest any 2022 amb tallers, demostracions i conferències sobre l'apassionant món de les orquídies.

El pròxim 29 i 30 d’octubre del 2022, en horari de 10:00 a 19:00, ens reunirem el recinte Fabra i Coats ubicat al barri de Sant Andreu de Barcelona.

La 35a Exposició d’orquídies exòtiques torna aquest any 2022 amb tallers, demostracions i conferències sobre l’apassionant món de les orquídies.

L’associació catalana amics de les orquídies, està formada per grans amants d’aquest tipus de plantes.

Durant l’any organitzem activitats de tota mena, com per exemple: Reunions mensuals, sortides al camp a veure les seves pròpies orquídies, sortides a l’estranger per assistir a exposicions tant europees com internacionals, comanda conjunta de plantes a viveristes reconeguts.

Teniu tota la informació en el seu web: https://www.acao.cat/expo22?lang=es

Notícies

Nova programació del recinte Fabra i Coats

25/01/2023

Ja podeu trobar tota la programació del recinte Fabra i Coats.

Pels Tres Tombs, visita Can Fontanet

10/01/2023

Cultura popular. Coneixes el Centre d'Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu? És un antic estable per a cavalls que actualment acull aquest equipament.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.