You are here

Acció retorn del projecte Atles Sonor Meridiana

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

El proper 29 de setembre a les 19:00, el grup de jazz-rock experimental Gambardella realitzarà un espectacle on es musicaran els enregistraments i els paisatges sonors juntament amb visuals imatges dels espais patrimoniats sonorament.

El proper 29 de setembre a les 19:00, el grup de jazz-rock experimental Gambardella realitzarà un espectacle on es musicaran els enregistraments i els paisatges sonors juntament amb visuals imatges dels espais patrimoniats sonorament.
La vetllada l’obrirà el grup de rock epxerimental galleg Cró! dins la seva gira catalana presentant el seu nou àlbum Buah!
https://songwhip.com/cro3/buah
El projecte Atles Sonor Meridana co-produirà amb la comunitat de veïnes dels barris que conformen la Meridiana un mapa sonor mitjançant la utilització de metodologies de ciencia ciutadana i patrimoniació sonora col·lectiva. El procés plantejarà i activarà diferents processos participatius científics i artístics d’experimentació sonora on poder reflexionar a nivell socio-cultural i polític sobre la nostra relació amb l’espai públic i la ciutat a través del so.
Per a donar a conèixer els resultats del procés de ciència ciutadana, conduirem una acció sonora en clau de concert retorn on convidarem a Gambardella, banda barcelonina de jazz-rock experimental i paisatges sonors, per a musicar en viu imatges i gravacions de camp generades en el marc del projecte i que recullen i i·lustren tot el procés de patrimoniació sonora a l’eix de la Meridiana. Els processos de patrimoniacó s’han realitzat en col·laboració amb la comunitat de l’Ateneu Popular 9 Barris i l’Ateneu l’Harmonia i en el procés han participat també 3 instituts públics de la ciutat : Institut Pablo Ruiz Picasso, La Guineueta i el Flos i Calcat.

Notícies

La Fabra Major! Al Recinte Fabra i Coats

23/11/2022

El Recinte Fabra i Coats celebra del 21 de novembre al 8 de desembre la Festa Major de Sant Andreu de Palomar.

El Colomí de Sant Andreu de Palomar viu la seva primera Festa Major

22/11/2022

L'esclat andreuenc, dissabte 26 de novembre a les 19 h, serà la seva primera actuació.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.