You are here

 I Congrés d’Habitatge de Catalunya

Societat. El I Congrés d’Habitatge de Catalunya pretén ser una trobada de tots els col·lectius que lluiten per un habitatge digne, un espai per a imaginar un Moviment Popular Organitzat per l’Habitatge de Catalunya.

El I Congrés d’Habitatge de Catalunya serà el 16 i 17 de novembre a la Fabra i Coats.

El I Congrés d’Habitatge de Catalunya pretén ser una trobada de tots els col·lectius que lluiten per un habitatge digne, un espai per a fer balanç i posar en comú les experiències acumulades els darrers anys, però també imaginar un Moviment Popular Organitzat per l’Habitatge de Catalunya.

El I Congrés d’Habitatge de Catalunya serà el 16 i 17 de novembre a la Fabra i Coats.

Al I Congrés d’Habitatge de Catalunya es discutiran principalment tres qüestions:

  • Un balanç de l’experiència acumulada en aquests anys de lluita. Un espai que serveixi per posar en comú i compartir, les eines, les maneres de treballar, d’organtizar-nos, de fer front a cada una de les diferents problemàtiques trobem en les nostres assemblees.
  • Com passar a la ofensiva? Més enllà d’aturar desnonaments i pujades de lloguer, de recuperar pisos i blocs, de quin programa ens dotem i quines fites ens podem marcar a curt i mig termini per revertir la brutal situació d’emergència i despossessió que estem vivint. 
  • De quines eines organitzatives cal dotar-nos per a desplegar tot el treball conjunt?
  • https://congreshabitatge.cat

Notícies

La Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats celebra la Festa Major de Sant Andreu

22/11/2019

Cultura. Durant els deu dies que dura la Festa, es podrà gaudir a la FiC d’una lectura audiovisual, una exposició, una jornada de portes obertes, un festival multidisciplinari, un vespre de concerts i un...

El present és feminista a Sant Andreu

21/11/2019

Societat. Tot un seguit de propostes a tots els centres cívics, casals de barri i casals de la gent gran per reivindicar un present feminista i carregat de lluita contra la xacra del masclisme.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.