You are here

BAM Cultura Viva 2020 al Recinte Fabra i Coats

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats.

Com cada any, la programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, que aquest any va coincidir amb el principi del confinament, i on es van rebre gairebé cinc-centes propostes connectades amb la música

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats. S’hi podrà gaudir de més de vint propostes artístiques de proximitat, en un espai amable i relaxat, per a tots els públics i tots els gustos. Aquest any se’n replantegen els espais i es presenta amb aforament més reduït.

El BAM Cultura Viva és una programació que, des de fa quatre anys, i a diferència d’altres propostes, es concreta conjuntament des d’un entorn extens de gent i agrupacions, que es va ampliant i reforçant amb el temps, format pels col·lectius Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, Le Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Quepo i altres persones a títol individual.

Com cada any, la programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, que aquest any va coincidir amb el principi del confinament, i on es van rebre gairebé cinc-centes propostes connectades amb la música. Una comissió, formada per membres del Plenari del BAM Cultura Viva, ha fet una escolta activa de totes les propostes i s’ha reunit telemàticament per debatre i donar forma al cartell definitiu de l’edició d’enguany. A la comissió s’hi han sumat persones de perfils i experiències diverses, per guanyar en riquesa de punts de vista i experiències.

L’Espai BAM Cultura Viva vol generar un context participatiu de festa major en què la diversitat sigui una de les protagonistes principals. L’edició d’enguany inclou projectes musicals que van des del pop, fins a la música urban i la world music, tot plegat amanit amb apunts de jazz i experimental. Enguany es destaca la proximitat de les bandes i les propostes musicals que, en molts casos, impulsen teixits associatius i comunitaris de Barcelona, que mereixen l’altaveu històric d’unes festes de la Mercè especials.

Tots els artistes a https://ajuntament.barcelona.cat/culturaviva/projectes/bam-cultura-viva/bam-2020/artistes/

 

Notícies

BAM Cultura Viva 2020 al Recinte Fabra i Coats

16/09/2020

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats.

Visita dialogada a l'exposició La biblioteca infinita, a càrrec d'Enric Farrés Duran

07/09/2020

Cultura. Es realitzarà el dijous 17 de setembre a les 18.30 h. Cal inscripció prèvia al correu centredart@bcn.cat ja que la capacitat està limitada a un màxim de 20 persones.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.