You are here

Banc de sang a l'Espai Josep Bota del Recinte Fabra i Coats

Salut. El 6, 7 i 8 de maig, l'Espai Josep Bota del Recinte Fabra i Coats, comptarà amb un espai de donació, de 9.30 a 14.30 i de 17 a 20.30 hores. Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat. #JoEmQuedoaCAsa

El Recinte Fabra i Coats acull tres jornades especials de donació de sang

El Recinte Fabra i Coats acull tres jornades especials de donació de sang

La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies El 6, 7 i 8 de maig es podrà donar sang al Recinte Fabra i Coats (Espai Josep Bota) de Sant Andreu.

Cal reservar hora per donar a donarsang.gencat.cat Amb la reserva s’eviten esperes en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya.

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

El Recinte Fabra i Coats (Espai Josep Bota) dona suport a la donació de sang d’aquests dies i ha ofert els seus espais.

El 6, 7 i 8 de maig comptarà amb un espai de donació, de 9.30 a 14.30 i de 17 a 20.30 hores. Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat. #JoEmQuedoaCAsa

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals. El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual. Més informació sobre la donació de sang i el COVID-19:

https://www.bancsang.net/blog/us-animem-donar-sang-normalitat-aquests-dies/

Donant de sang, aquests dies ets imprescindible https://www.bancsang.net/blog/noves-mesures-prevencio-seguretat-als-espais-donacio

Noves mesures de prevenció i seguretat als espais de donació:https://www.bancsang.net/blog/donacions-sang-daquests-dies

Notícies

El programa de LiteralBCN 2021 arriba carregat d'activitats

11/05/2021

Cultura. Us expliquem les més destacades en aquesta notícia, en què també podeu descarregar el programa d'activitats complet.

L’edició 2021 de la Fira LITERAL tindrà lloc els dies 22 i 23 de maig

22/04/2021

Cultura. La fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la seva 7a edició al recinte de la Fabra i Coats, a Barcelona. L’organització està treballant per garantir tots els protocols sanitaris i de...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.