You are here

Bon 2021 us desitja el Recinte Fabra i Coats amb "Carol of the bells"

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

Bon 2021 us desitja el Recinte Fabra i Coats amb "Carol of the bells"

"Carol Of The Bells2 una creació de Iris Mañà - arpa-Pere Seda - ballarí-Jordi Carreras - productor musical-Laia Vilarrasa - fotografia i vídeo-Albert Sabater - vídeo i edició-Angela Klöhn - arr. per arpa

https://www.youtube.com/watchCkuXSiU8alE?v=

Aquí us presentem el projecte que hem estat preparant darrerament amb un equip de luxe. Volíem combinar diferents arts per gravar una nadala especial per aquest any tan atípic: la dansa, l’arpa, la producció musical, la fotografia i el vídeo s’uneixen per crear un Carol Of The Bells que esperem que us agradi.

Iris Mañà – arpa

Pere Seda – ballarí

Jordi Carreras – productor musical

Laia Vilarrasa – fotografia i vídeo

Albert Sabater – vídeo i edició

Angela Klöhn – arr. per arpa

Agraïments al Recinte Fabra i Coats i a la Fàbrica de Creació per cedir-nos aquest espai tan emblemàtic de Sant Andreu de Palomar.

Notícies

Els artistes de Neo Fabrik, a l'Espai Josep Bota

06/05/2022

Una dotzena d'artistes es donen cita en aquest espai expositiu del Recinte Fabra i Coats, fins al 15 de maig.

Arriba la 8a edició de la Fira Literal

05/05/2022

Els dies 21 i 22 de maig aterra a la Fabra i Coats la Fira Literal, una fira d'idees i llibres radicals. Paral·lelament, els dies 19 i 20, podrem gaudir de LITERAL PRO, una fira professional del llibre polític i radical.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.