You are here

Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar 2020

Cultura. A la cavalcada hi haurà, a més de les diverses carrosses, el grup de llancers de la Guàrdia Urbana i diverses bandes de música com la Simfònica de Roquetes – Nou Barris i la de la Casa de Granada de Barcelona.

Cavalls, genets, amazones i tota mena de carruatges sortiran als carrers el proper 12 de gener des de les 10 h. La de Sant Andreu, és la primera de les cavalcades de Sant Antoni que es fan a la ciutat.

Les carrosses es concentraran el proper 12 de gener des de les 10 h al Recinte de la Fabra i Coats. La sortida serà a les 11.30 h i el recorregut passarà pels carrers de Sant Adrià i Segre, el passeig de Torres i Bages, Gran de Sant Andreu, Joan Torras, de nou Torras i Bages i Segr, Virgili i les rambles de l’Onze de Setembre i Fabra i Puig. Els Tres Tombs es faran a la Rambla de Fabra i Puig, entre el carrer Gran i el de Concepció Arenal. A les 12.15 hi haurà la benedicció dels animals davant de la Parròquia de Sant Andreu de Palomar.

A la cavalcada hi haurà, a més de les diverses carrosses, el grup de llancers de la Guàrdia Urbana i diverses bandes de música com la Simfònica de Roquetes – Nou Barris i la de la Casa de Granada de Barcelona.  Per seguretat de les persones i els animals es recomana gaudir dels Tres Tombs des dels carrers i vies més amples com Passeig de Torras i Bages i Rambla de Fabra i Puig.

La 93a edició dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar s’organitza entre la Societat per a la Festa de Sant Antoni Abat de Sant Andreu de Palomar, el Districte de Sant Andreu i l’Institut de Cultura de Barcelona.

Cavalls, genets, amazones i tota mena de carruatges sortiran als carrers el proper 12 de gener des de les 10 h. La de Sant Andreu, és la primera de les cavalcades de Sant Antoni que es fan a la ciutat.

Notícies

Jornada entorn el món del treball i la seva dimensió històrica a Fabra i Coats

21/01/2021

Aquest seminari té vocació de crear un espai de reflexió per a la definició d'un equipament de barri i ciutat al recinte de Fabra i Coats.

El futur Centre d’Interpretació del Treball i la Ciutat del MUHBA al Recinte Fabra i Coats

14/01/2021

El futur espai del Museu d'Història de Barcelona a la Fabra i Coats de Sant Andreu. Xerrada realitzada el passat 14 de maig de 2020, en el marc de la Setmana d’Arquitectura.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.