You are here

Conveni amb la Diputació de Barcelona per destinar 50 milions d’euros a equipaments públics

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

Ajuntament. El Districte de Sant Andreu veurà llum verda a un nou equipament cultural a Fabra i Coats, el Centre Esportiu Municipal Espronceda i el Centre Esportiu Municipal La Sagrera amb la restitució de les piscines d'estiu pel barri.

El Districte de Sant Andreu veurà llum verda a un nou equipament cultural a Fabra i Coats, la construcció del Centre Esportiu Municipal Espronceda i la construcció del Centre Esportiu Municipal La Sagrera amb la restitució de les piscines d'estiu pel barri.

Del total de la inversió que la Diputació de Barcelona farà durant el mandat es finançaran 20 milions d’euros a través d’un fons incondicionat d’inversió —que permetrà fer les actuacions de millora i ampliació d’escoles— i es destinaran 30 milions d’euros als projectes següents:

    • Nou equipament cultural a Fabra i Coats, al qual es destinaran 10,2 milions d’euros. Permetrà crear el Museu per a la Interpretació del Treball i la Ciutat, acabar la Fàbrica de Creació i el Centre d’Art Contemporani i adequar l’edifici que ha de ser la seu de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, entre d’altres.
    • Construcció del Centre Esportiu Municipal Espronceda, amb una partida de 9.660.677 euros. El centre disposarà d’un PAV-3, una sala de tir amb arc, una sala de tennis de taula, una sala esportiva i dues sales de gimnàstica artística.
    • Construcció del Centre Esportiu Municipal La Sagrera, al qual es destinaran 7,81 milions d’euros. S’hi inclouen, entre d’altres, la restitució de les piscines d’estiu i quatre pistes de pàdel.
    • Ampliació del Pavelló Esportiu Municipal L’Illa, al qual es destinaran 1.529.323 euros. Permetrà construir una nova pista PAV-2 sobre l’actual, dur a terme una consolidació estructural i reformar i millorar l’edifici actual.
    • Construcció d’un nou pavelló poliesportiu provisional al parc de la Bederrida, al qual es destinaran 800.000 euros. S’utilitzarà durant les obres d’ampliació del Pavelló Esportiu Municipal L’Illa, s’hi construirà una pista PAV-3 i s’hi instal·larà una carpa de 30 × 50 metres.

More info

Notícies

Els artistes de Neo Fabrik, a l'Espai Josep Bota

06/05/2022

Una dotzena d'artistes es donen cita en aquest espai expositiu del Recinte Fabra i Coats, fins al 15 de maig.

Arriba la 8a edició de la Fira Literal

05/05/2022

Els dies 21 i 22 de maig aterra a la Fabra i Coats la Fira Literal, una fira d'idees i llibres radicals. Paral·lelament, els dies 19 i 20, podrem gaudir de LITERAL PRO, una fira professional del llibre polític i radical.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.