You are here

Dau Barcelona 11è Festival del Joc

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

Aquest cap de setmana comença la 11è edició del festival Dau Festival de Joc a Barcelona. Al dissabte 19 i diumenge 20.

Aquest cap de setmana comença la 11è edició del festival Dau Festival de Joc a Barcelona. Amb un programa d’activitats que no deixés a ningú indiferent, entrevistes i exposicions.

Al Gran Dau hi trobareu molt d’espai per gaudir tant de les últimes novetats com dels jocs clàssics amb què fa temps que ens divertim. Hi haurà un demostrador a cada taula per, si us cal, explicar-vos les dinàmiques dels jocs. Independentment de l’experiència amb els jocs de taula, tota mena de jugadors hi trobaran propostes interessants.

De la ma de Softcombats Barcelona Events podreu descobrir aquest esport d’equip i estratègia, aprenent tècniques de combat i participant en jocs de rol en viu.

Notícies

Nova programació del recinte Fabra i Coats

25/01/2023

Ja podeu trobar tota la programació del recinte Fabra i Coats.

Pels Tres Tombs, visita Can Fontanet

10/01/2023

Cultura popular. Coneixes el Centre d'Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu? És un antic estable per a cavalls que actualment acull aquest equipament.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.