You are here

Dau Barcelona, festival del joc, al recinte Fabra i Coats

Per vuitè any consecutiu, Dau Barcelona s’obre a la ciutat com la gran festa del joc, amb entrada lliure.

L’objectiu és convidar les famílies de Barcelona a conèixer jocs i a jugar-hi, i demanar-los que incorporin el joc en la seva vida quotidiana. I també proposar a tots els actors del món del joc que es trobin per reflexionar, avançar plegats i, sobretot, afavorir el talent dels creadors de jocs.

Per vuitè any consecutiu, Dau Barcelona s’obre a la ciutat com la gran festa del joc, amb entrada lliure. Dau Barcelona l’organitza l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Els dies 23 i 24 de novembre, de deu del matí a vuit del vespre, centenars de jocs per a totes les edats us esperen al Recinte Fabra i Coats. Perquè… a qui no li agrada jugar? Potser no ho fem tant com voldríem, o potser ens n’hem oblidat, però quan juguem, som iguals i ens sentim més lliures.

Des de la primera edició, el 2012, Dau Barcelona ha anat creixent pel que fa al nombre d’activitats, en espais de joc, en entitats participants i també en nombre d’assistents. Això sí, l’objectiu és el del primer dia: convidar les famílies de Barcelona a conèixer jocs i a jugar-hi, i demanar-los que incorporin el joc en la seva vida quotidiana. I també proposar a tots els actors del món del joc que es trobin per reflexionar, avançar plegats i, sobretot, afavorir el talent dels creadors de jocs.

Un any més Dau Barcelona sortirà de Sant Andreu i arribarà a escoles i centres cívics de tota la ciutat durant la setmana del festival. I no només això: també es farà un curs de formació sobre la importància del joc a l’aula, adreçat a mestres de primària i secundària. Perquè Dau Barcelona són jocs, però també xerrades, trobades amb autors, espais de debat, presentacions, prototips, concursos, campionats i premis.

Veniu a jugar amb nosaltres?

Podeu consultar aquí tota la programació.

Notícies

La Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats celebra la Festa Major de Sant Andreu

22/11/2019

Cultura. Durant els deu dies que dura la Festa, es podrà gaudir a la FiC d’una lectura audiovisual, una exposició, una jornada de portes obertes, un festival multidisciplinari, un vespre de concerts i un...

El present és feminista a Sant Andreu

21/11/2019

Societat. Tot un seguit de propostes a tots els centres cívics, casals de barri i casals de la gent gran per reivindicar un present feminista i carregat de lluita contra la xacra del masclisme.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.