You are here

EducationUSA obre el seu primer centre d’assessorament acadèmic a Sant Andreu

L’Advising Center, espai per facilitar cursar estudis als Estats Units, està ubicat a l’American Space de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.

L’Advising Center, espai per facilitar cursar estudis als Estats Units, està ubicat a l’American Space de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.

El passat mes d’octubre, EducationUSA Barcelona va obrir el seu primer centre d’assessorament acadèmic. EducationUSA és una xarxa global formada per més de 425 centres d’assessorament per estudiants internacionals en més de 175 països de tot el món i que depenen del Departament d’Estat dels EUA.

Aquests centres ofereixen assessoria acadèmica de manera gratuïta a estudiants que vulguin cursar un grau o postgrau a EUA, així com cursos d’anglès en alguna universitat nord – americana. Els centres d’assessorament d’EducationUSA promocionen per tot el món i de manera activa els estudis superiors a Estats Units.  A més a més, ofereixen informació detallada, actualitzada i completa sobre les institucions educatives estatunidenques, com també assessorament gratuït als estudiants internacionals sobre quina és la millor manera d’accedir a aquestes oportunitats. Els seus serveis van dirigits tant a estudiants com orientadors escolars.

Emilia Larach, estatunidenca i graduada en psicologia por la universitat de Marymount a Arlington de Virginia, serà la responsable d’informar als joves interessats de totes les opcions, i de quins són els cinc passos més importants a seguir per aconseguir-ho. Larach informarà als interessats a través de sessions informatives grupals o sessions individuals a la seva oficina, amb un horari tan de matí (10h – 14h) com de tarda (15h – 18.30h).

Cada any, augmenta el número d’estudiants de tot el món que es desplaça a Estats Units per a continuar la seva formació. El 2018, més de 7.489 joves de tota Espanya van escollir EUA per estudiar, un 4,5% més que l’any anterior.

El centre està ubicat en l’American Space, a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. L’American Space Barcelona és un espai de col·laboració i exploració, que té l’objectiu de fomentar l’aprenentatge informal a través d’activitats que busquen potenciar les habilitats i les competències necessàries per afrontar amb èxit les noves oportunitats tecnològiques i socials del segle XXI.

Notícies

BAM Cultura Viva 2020 al Recinte Fabra i Coats

16/09/2020

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats.

Visita dialogada a l'exposició La biblioteca infinita, a càrrec d'Enric Farrés Duran

07/09/2020

Cultura. Es realitzarà el dijous 17 de setembre a les 18.30 h. Cal inscripció prèvia al correu centredart@bcn.cat ja que la capacitat està limitada a un màxim de 20 persones.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.