You are here

El Festival Mira torna al Recinte Fabra i Coats

Cultura. La 9a edició de MIRA ¤ SON Estrella Galicia programa més de 50 activitats al voltant de les arts digitals, durant més dies que mai i, a més, incorpora a nous espais a més de la Fabra i Coats.

La 9a edició de MIRA ¤ SON Estrella Galicia programa més de 50 activitats al voltant de les arts digitals, durant més dies que mai i, a més, incorpora a nous espais a més de la Fabra i Coats.

La 9a edició de MIRA ¤ SON Estrella Galicia, Digital Arts Festival es celebrarà del 5 al 9 de novembre de 2019, ampliant així la seva programació al llarg de gairebé una setmana. Com és habitual, l’epicentre del festival serà a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, però s’expandeix a altres espais culturals de referència de la ciutat: el Teatre Lliure, L’Auditori i l’IDEAL, el primer centre d’arts digitals d’Espanya que s’inaugurarà el mes vinent d’octubre i del qual MIRA forma part de l’equip de programació artística.

El festival Barceloní d’arts digitals continua ampliant la seva programació a la fàbrica de Sant Andreu: l’escenari principal del festival que ocupa la nau central -un espai de més de 950m2 amb una pantalla de 42m2-; Espai Zero, el segon escenari amb tecnologia sonora orientada a la música de ball, MIRA Dome by adidas Originals -la cúpula 360º dedicada a projectes immersius
en format fulldome.- i 4 sales dedicades a instal·lacions d’art immersiu de gran format.

El festival, que aquest any allarga la seva programació durant gairebé una setmana, s’expandeix a altres espais culturals de referència de la ciutat amb la voluntat de crear noves sinergies i programar shows exclusius en diferents formats escènics: el Teatre Lliure, L’Auditori i l’IDEAL, el primer centre d’arts digitals d’Espanya que s’inaugurarà el mes vinent d’octubre i en què MIRA forma part de l’equip de programació artística.

La jornada del festival dedicada a la divulgació i al debat, que es celebrarà a l’Espai Zero de
Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, girarà al voltant del concepte de la imatge gràfica d’aquest
any del festival: “Destruction ¤ Genesis”, un debat existencial que posa en dubte i en valor un
entorn natural que sembla estar sentenciat per la destrucció humana.

Notícies

BAM Cultura Viva 2020 al Recinte Fabra i Coats

16/09/2020

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats.

Visita dialogada a l'exposició La biblioteca infinita, a càrrec d'Enric Farrés Duran

07/09/2020

Cultura. Es realitzarà el dijous 17 de setembre a les 18.30 h. Cal inscripció prèvia al correu centredart@bcn.cat ja que la capacitat està limitada a un màxim de 20 persones.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.