You are here

El Rei Carnestoltes arriba a Sant Andreu de Palomar envoltat de gresca

Cultura. A la rua de Sant Andreu hi haurà dos espais reservats per persones amb mobilitat reduïda. Un estarà situat en un punt del recorregut, a la plaça de la Pomera. A més hi haurà una reserva la Plaça dels Can Fabra per veure l’acte final.

Els carrers del barri s'omplen de disfresses, animació i gresca per celebrar el Carnaval de 2020.

El Rei Carnestoltes tornarà a recórrer els carrers de Sant Andreu de Palomar el dijous 20 de febrer, acompanyat pel seu seguici de la mà del Centre Municipal de Cultura Popular. El seu recorregut comença al carrer Gran de Sant Andreu i acaba a la Plaça de les Palmeres.

El dissabte, des de les 18 h, la sala d’actes de la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats acull el ball de Carnaval que organitzen l’Eix Comercial de Sant Andreu i la Comissió de Festes de Sant Andreu.

El diumenge 23, serà el torn de la 16a Rua de Carnaval que també està organitzada per l’Eix Comercial i la Comissió de Festes que començarà la concentració de les comparses a les 10 h al carrer de Concepció Arenal a l’alçada de la Rambla de Fabra i Puig. El recorregut també passarà pel carrer Gran de Sant Andreu, Jon Torras i el passeig de Torras i Bages.

A la rua de Sant Andreu hi haurà dos espais reservats per persones amb mobilitat reduïda. Un estarà situat en un punt del recorregut, a la plaça de la Pomera. A més hi haurà una reserva la Plaça dels Can Fabra per veure l’acte final.

I el que és bo també s’ha d’acabar. El Dimecres 26 de febrer es clou el Carnaval amb l’enterrament de la sardina que organitza el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu. El recorregut de la sardina comença al carrer d’Arquimedes i acaba a la Plaça d’Orfila.

Notícies

Aturem màquines al Recinte Fabra i Coats

18/03/2020

Aturem màquines al Recinte Fabra i Coats del 14 al 27 de març

AJORNAT!!!!:Nova edició del Festival "GRAF" al Recinte Fabra i Coats

06/03/2020

Cultura. Es tracta d’una trobada que va néixer com a resposta a les demandes de bona part del sector per disposar d’un espai que donés veu a artistes emergents, editorials especialitzades i fanzins.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.