You are here

#FABRAESTIU2020#EDICIÓESPECIAL: Els primers resultats del Taller de Taller Mindcraft, Fabra i Coats i Sol i Ombra

Durant el taller s'han intervingut 5 localitzacions diferents del Recinte de Fabra i Coats

Imaginem i dissenyem el paisatge del Recinte Fabrai Coats

Durant el taller s’han intervingut 5 localitzacions diferents del Recinte de Fabra i Coats , tenint en compte els usos que es fa d’aquests espais i detectant les possibles necessitats de les persones que els habiten. A continuació fem una petita descripció de cadascun dels espais.

  • Espai 1: Carrer entitats, s’ha pensat en un pavimentat en el que es pugui jugar per al carrer, donat que per una banda fan ús d’ell persones amb diversitat funcional que necessiten que el paviment sigui regular i per altra, joves que entren a l’institut Martí Pous. També s’han ubicat macetes amb plantes per donar verd al carrer i fer-lo més acollidor.
  • Espai 3: Plaça de la FiC, s’ha creat un espai amb ombra i plantes perquè puga estar segut a la fresca, també una font on refrescar-se i poder jugar a l’estiu els més menuts.
  • Espai 4: Plaça habitatges, s’ha creat un espai verd amb arbres i gespa que trenqui amb el gris de l’entorn.
  • Espai 5: Zona de petanca-Carrer Bota. Donat que és un carrer emprat tant per joves com per gent gran que hi va a jugar a la petanca, s’ha decidit millorar les zones de petanca i també, ubicar uns seients amb ombra, on majors i joves puguin seure, xerrar i jugar a diferents coses.

Notícies

L'Altre Festival 2020

16/07/2020

L’Altre Festival és un esdeveniment cultural internacional que promou la col·laboració entre dos sectors: les Arts Escèniques i la Salut Mental.

#FABRAESTIU2020#EDICIÓESPECIAL: Els primers resultats del Taller de Taller Mindcraft, Fabra i Coats i Sol i Ombra

10/07/2020

Durant el taller s'han intervingut 5 localitzacions diferents del Recinte de Fabra i Coats

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.