You are here

HOP SANT ANDREU 2020 al Recinte Fabra i Coats

El seu objectiu és oferir una plataforma d'exhibició i de trobada per a impulsar la creació escènica vinculada als diversos llenguatges de les danses urbanes.

Busca fusionar la dansa urbana, el públic i l’arquitectura i els espais urbans del barri de Sant Andreu de Barcelona.

Hop Sant Andreu està organitzat per l’associació cultural El Generador i el SAT! Sant Andreu Teatre, en el marc del Festival Dansat 2020 i de la programació del HOP Tardor 2020. Busca fusionar la dansa urbana, el públic i l’arquitectura i els espais urbans del barri de Sant Andreu de Barcelona. El seu objectiu és oferir una plataforma d’exhibició i de trobada per a impulsar la creació escènica vinculada als diversos llenguatges de les danses urbanes. El concurs mostrarà al conjunt de la ciutadania el treball d’artistes i companyies locals de danses urbanes: professionals, en procés de formació o ballarins/es aficionats/des. Per tant, es vol estimular també els grups emergents i la participació dels joves del Districte de Sant Andreu relacionats a aquests estils de dansa, que es podran inscriure de forma autònoma o en representació d’escoles, instituts, associacions i altres entitats.

Serà un seguit d’actuacions en espai fix,  intercalades per un presentador/conductor

24/10/2020
Horari: de 12h a 14h
LLoc: Recinte Fabra i Coats
Preu: gratuït – reserva prèvia

Concurs de dansa urbana organitzat per l’associació cultural El Generador/HOP i el Sant Andreu Teatre, en el marc del Festival Dansat 2020 i de la programació de tardor del HOP 2020.

L’activitat tindrà lloc a la pista de l’Institut Martí Pous, dins el recinte de la Fabra i Coats (accés per carrer Sant Adrià, 8). L’entrada és gratuïta amb prèvia inscripció.

Al llarg del matí es podran veure les següents actuacions:

Cia. Ognam – “Far but close”

Cia. Skin Signals – ”Animals”

Grup Harmonique – “The Sweet Shaking of Wild Chocolate”

Cia Baiana –  “Baiana”

Cia. Frevo Barcelona – “Frevo Urbano”

Cia. Nouvas – “Etèries”

Cia. Presagio – “¿Y ahora qué?”

Cia. convidada:

Cia. Arnau Pérez – “Young Blood”

Notícies

Josep Mª Aragay: "Fem una crida a la participació des dels cossos"

19/10/2020

Cultura. Parlem amb Josep Maria Aragay, creador i responsable del projecte Basketbeat, per conèixer més a fons el Festival d'Arts Comunitàries de Catalunya.

Taller de Minifanzine dins de la programació Barcelona Dibuixa

19/10/2020

 Minifanzine, un taller de creació de fanzines impartit pel dibuixant de còmics i animador Genís Rigol, en el que els assistents podran crear des de zero la seva pròpia història i autoeditar-la.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.