You are here

Inauguració noves exposicions a Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani

"To Llengua Boca" de  de Wendelien van Oldenborgh i "Coses que les coses diuen" comissariada per Latitudes (Mariana Cánepa i Max Andrews).

El proper dissabte 17 d'octubre s'inauguren les dues noves exposicions a Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani: "To, Llengua, Boca" i "Coses que les coses diuen".

El proper dissabte 17 d’octubre s’inauguren les dues noves exposicions a Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani: “To, Llengua, Boca” i “Coses que les coses diuen”.

TO LLENGUA BOCA

 de Wendelien van Oldenborgh

Inauguració: dissabte 17 d’octubre de 2020 a les 12h
Data final: diumenge 17 de gener de 2021
Lloc: plantes 1 i 2 del Centre d’Art

Comissariada per Anna Manubens

Exposició coproduïda pel CA2M Centro de Arte Dos de Mayo i Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació.

to llengua boca​ aplega gran part de la producció audiovisual de Wendelien van Oldenborgh (Rotterdam, Països Baixos, 1962) per a la primera presentació retrospectiva del seu treball a escala internacional.

COSES QUE LES COSES DIUEN

Inauguració: dissabte 17 d’octubre de 2020 a les 12h
Data final: diumenge 17 de gener de 2021
Lloc: Planta baixa del Centre d’Art

Comissariada per Latitudes (Mariana Cánepa i Max Andrews).

A Coses que les coses diuen trobarem obres d’Adrià Julià (1974, resident a Barcelona i Bergen), Annette Kelm (1975, resident a Berlín), James N. Kienitz Wilkins (1983, resident a Nova York), Sarah Ortmeyer (1980, resident a Frankfurt am Main), Eulàlia Rovira (1985, resident a Barcelona), Francesc Serra i Dimas (Barcelona, 1877 – 1967), Stuart Whipps (1979, resident a Birmingham) i Haegue Yang (1971, resident a Berlín i Seül), a més de coses significatives procedents del fons dels Amics de la Fabra i Coats.

Notícies

Josep Mª Aragay: "Fem una crida a la participació des dels cossos"

19/10/2020

Cultura. Parlem amb Josep Maria Aragay, creador i responsable del projecte Basketbeat, per conèixer més a fons el Festival d'Arts Comunitàries de Catalunya.

Taller de Minifanzine dins de la programació Barcelona Dibuixa

19/10/2020

 Minifanzine, un taller de creació de fanzines impartit pel dibuixant de còmics i animador Genís Rigol, en el que els assistents podran crear des de zero la seva pròpia història i autoeditar-la.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.