You are here

Jornada de presentació del diagnòstic de salut comunitari al Districte de Sant Andreu

La Taula Motor de Salut Comunitària de Districte va dur a terme aquesta jornada divendres passat dia 11 a l'Espai Bota del Recinte Fabra i Coats.

La Taula Motor de Salut Comunitària de Districte va dur a terme aquesta jornada divendres passat dia 11 a l'Espai Bota del Recinte Fabra i Coats.

Aquest grup, la taula motor, està integrat pel Districte de Sant Andreu, el CAP Casernes, el CAP Sant Andreu, l’ASSIR Sant Andreu, el CAPI Casernes, el Servei de Rehabilitació Comunitari, Serveis Socials de Sant Andreu, el CAS i l’Agèncai de Salut Pública de Barcelona. El principi inspirador de l’ens és la promoció de la salut entesa com l’estratègia global adreçada al conjunt de la població per al desenvolupament de la seva salut I a les causes socials, amb metodologies que afavoreixen la participació I l’autoajuda.

La metodologia d’atenció primària de salut orientada a la comunitat passa per reflexionar com es pot treballar la salut comunitària a Sant Andreu, identificar els actius en salut, els problemes, les necessitats i els factors positius del barri, i desenvolupar les intervencions efectives establint el pla d’acció en el territori. Per això, cal generar un equip participatiu, prioritzar els problemes identificats i avaluar i valorar el procés per engegar les accions de millora.

La tasca es du a terme a través d’un procés participatiu continu de reflexió i acció comunitària. Podeu accedir a més informació de la jornada en l’arxiu adjunt.

 

Notícies

Horari d'estiu al Recinte Fabra i Coats

31/07/2021

L'Oficina del 'Porta a porta' a l'Espai Bota i els 'Patis oberts' de l'Escola Can Fabra restaran oberts.

Recordant la celebració dels 20 anys de la Taula per Colòmbia a l'Espai Josep Bota

29/07/2021

cultura. El passat dissabte 12 de juny de 2021 la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia va celebrar els 20 anys de la xarxa d’entitats amb un acte a l’Espai Josep Bota del Recinte Fabra...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.