You are here

Jornada entorn el món del treball i la seva dimensió històrica a Fabra i Coats

Aquest seminari té vocació de crear un espai de reflexió per a la definició d'un equipament de barri i ciutat al recinte de Fabra i Coats.

Aquest seminari té vocació de crear un espai de reflexió per a la definició d'un equipament de barri i ciutat al recinte de Fabra i Coats.

Barcelona, ciutat i treball, és un projecte compartit amb el MUHBA, el Districte de Sant Andreu, els Amics de la Fabra i Coats i altres entitats del món del treball amb vocació de crear un equipament de barri i ciutat al recinte de Fabra i Coats.

En el seu marc, presentem uns primers continguts a fi de propiciar la reflexió de la ciutadania sobre el treball i la seva dimensió històrica en el context de la gran ciutat.

En aquest seminari, experts de diferents àmbits acadèmics ens parlaran sobre la complexitat de les formes de treballar, l’acumulació d’experiències i conflictes, la transformació de les relacions socials i econòmiques i també sobre la seva incidència en la configuració de l’entramat urbà de la ciutat moderna.

DIJOUS 28 DE GENER

16.00 h Obertura

Joan Roca, MUHBA

16.30 h El món del treball a Barcelona, Sant Andreu i la Fabra i Coats: reflexions per crear un nou discurs de ciutat

Cristina Borderías, UB; Llorenç Ferrer, UB; Marc Prat, UB; Pere Colomer, expert en la història de la Fabra i Coats

18.30 h

Debat general

19.30 h

Cloenda

Activitat en línia a través del canal YouTube del MUHBA

Notícies

Festival Sâlmon Cicle 21-22

16/02/2021

El Festival d’Arts Vives Sâlmon s’inaugurarà el proper 17 de febrer a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Estrena del Festival Sâlmon a la Fabra i Coats

15/02/2021

Cultura. El certàmen s’inaugurarà el 17 de febrer a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, amb un esdeveniment únic , 'La Pantalla Pròdiga', en el que cinc artistes experimentaran conjuntament al voltant...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.