You are here

La Fàbrica en obert + SEISMES

SEISMES és un gran happening amb diverses accions artístiques dels artistes residents de la fàbrica.

La quarta edició de SEISMES porta per títol “Rituals de supervivència comunitària”. 37 artistes visuals, de música, d’arts escèniques, digitals i de moviment, mostraran més de 14 accions en forma de vídeo, concerts, escultures, instal·lacions i peces d’arts escèniques en directe.

El pròxim 28 de novembre, la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació torna a sumar-se a la Festa Major de Sant Andreu amb La Fàbrica en Obert. De 18 a 22h de la tarda, les portes del nostre centre estaran obertes a tothom per poder gaudir de SEISMES, una mostra col·lectiva i oberta dels artistes i dels residents a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

SEISMES és un gran happening amb diverses accions artístiques dels artistes residents de la fàbrica. El públic podrà descobrir durant tota una jornada el talent dels creadors i creadores de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, així com reconèixer la vinculació entre els artistes i les diferents entitats que hi resideixen.

La quarta edició de SEISMES porta per títol “Rituals de supervivència comunitària”. 37 artistes visuals, de música, d’arts escèniques, digitals i de moviment, mostraran més de 14 accions en forma de vídeo, concerts, escultures, instal·lacions i peces d’arts escèniques en directe. En aquest especial 2020 es podrà veure tot un ventall de peces de nova creació, totes elles fruit de la col·laboració inèdita i creada per a l’ocasió entre les mateixes residents, des d’una mirada contemporània i compromesa, amb un esperit reivindicatiu, dialogant i pretesament sanador.

A causa de la situació d’emergència sanitària, els visitants hauran de registrar-se prèviament en la web de Fabra i Coats per poder accedir a les accions celebrades a la sala polivalent 2. Pots reservar la teva entrada omplint aquest formulari.

L’accés a la sala polivalent 1 NO requereix reserva, tot i que l’aforament és limitat. L’accés serà per ordre d’arribada i es gestionarà in situ una llista d’espera.

Participen a SEISMES 2020:  Aalbers, Aldo Aranda, Anacrónica, ArsGames, Blood Quartet, Christian Len, LIVIANA, Claudio Correa, Escoleta de Cinema, Genís Rigol, Irma Marco, Jessica Moroni, Ji Xuen, Juan J. Ochoa, KONIC-LAB, LiveMedia, Luís Tabuenca, Malike Housseini, María Alcaide Romero, Meritxell Omuses, Mertxe Hernández-Herrán, Nadir, Ominira-Extinction, Pamela Briones Pérez, PEDRA, Ràdio Fabra, Ramon Casamajó (Turing Tarpit).

Les i els artistes residents han elaborat un manifest que reflecteix l’esperit de Seismes 2020 que pots llegir també al pdf que adjuntem.

 

Notícies

Jornada entorn el món del treball i la seva dimensió històrica a Fabra i Coats

21/01/2021

Aquest seminari té vocació de crear un espai de reflexió per a la definició d'un equipament de barri i ciutat al recinte de Fabra i Coats.

El futur Centre d’Interpretació del Treball i la Ciutat del MUHBA al Recinte Fabra i Coats

14/01/2021

El futur espai del Museu d'Història de Barcelona a la Fabra i Coats de Sant Andreu. Xerrada realitzada el passat 14 de maig de 2020, en el marc de la Setmana d’Arquitectura.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.