You are here

Obertes les convocatòries de residències per a projectes artístics i per a iniciatives culturals

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació ha obert les convocatòries 2023 per a residències de projectes artístics i per a iniciatives culturals.

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació ha obert les convocatòries 2023 per a residències de projectes artístics i per a iniciatives culturals. En tots dos casos la data límit de presentació de projectes és el 2 de novembre a les 23.59 h.

Hi haurà una sessió informativa el 18 d’octubre a les 18 h en el cas de projectes artístics, i una sessió informativa el 25 d’octubre, també a les 18 h, per a les persones interessades a presentar projectes d’iniciatives culturals. Seran presencials i es requereix inscripció prèvia a través del correu fabraicoats@bcn.cat.

La convocatòria de residències per a projectes artístics va dirigida a artistes de qualsevol llenguatge artístic contemporani (arts visuals i plàstiques, arts escèniques i arts en viu, música i art sonor, cinema i audiovisual, transmèdia, literatura, etcètera), ja siguin persones físiques o jurídiques (associacions, cooperatives, etcètera), que a títol individual o col·lectiu tinguin un projecte i estiguin disposats a mostrar el seu procés de treball i connectar-ho amb el context de la Fabra i Coats.

La convocatòria de residències per a iniciatives culturals es dirigeix a agents culturals (gestors, productors, comunicadors, distribuïdors i altres professionals del sector cultural), ja siguin persones físiques o jurídiques (associacions, cooperatives, etc.), que a títol individual o col·lectiu tinguin un projecte i estiguin disposats a mostrar el seu procés de treball i connectar-ho amb el context de la Fabra i Coats.

La sol·licitud ha de realitzar-se per via telemàtica, amb els formularis en línia que trobareu en aquest enllac: https://www.barcelona.cat/fabraicoats/es/convocatorias/residencias-artisticas-e-iniciativas-culturales. La cessió d’espais tindrà una durada mínima d’un mes i màxima fins al 31 de desembre de 2023. El mateix període s’aplicarà als serveis de suport i l’ús de materials.

Trobareu les bases de les convocatòries i tota la informació,aquí:

https://www.barcelona.cat/fabraicoats/es/convocatorias/residencias-artisticas-e-iniciativas-culturales.

Notícies

Nova programació del recinte Fabra i Coats

25/01/2023

Ja podeu trobar tota la programació del recinte Fabra i Coats.

Pels Tres Tombs, visita Can Fontanet

10/01/2023

Cultura popular. Coneixes el Centre d'Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu? És un antic estable per a cavalls que actualment acull aquest equipament.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.