You are here

Portes obertes a Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació en motiu del 48 OpenHouse.

El cap de setmana del 24 i el 25 d'octubre, Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació obrirà les portes amb motiu de l'edició 2020 del 48H Open House, el festival d'arquitectura de la ciutat. 

Tant el dissabte com el diumenge, d'11 a 14 h i de 16 a 19 h, es faran visites guiades gratuïtes pels diferents espais que conformen en l'actualitat la Fàbrica de Creació i el Centre d’Art.

El cap de setmana del 24 i el 25 d’octubre, Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació obrirà les portes amb motiu de l’edició 2020 del 48H Open House, el festival d’arquitectura de la ciutat.

Tant el dissabte com el diumenge, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, es faran visites guiades gratuïtes pels diferents espais que conformen en l’actualitat la Fàbrica de Creació i el Centre d’Art, en la peça central de l’antiga fàbrica de fils i teixits de Sant Andreu. L’edifici, que consta de quatre plantes amb estructura de maó vist i dues torres adossades, es va construir entre el 1910 i el 1920, i ràpidament es va convertir en un dels elements patrimonials més iconogràfics de la ciutat.

Per als itineraris guiats en Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona no cal inscripció prèvia. Es distribuiran les visites en diversos torns en funció de l’arribada del públic. El Centre d’Art, a més, amplia els seus horaris de cara al públic d’11h fins a 20h, el dissabte, i d’11h a 19h el diumenge.

Teniu tota la informació sobre el 48H Open House Barcelona en la seva pàgina web.

Notícies

La Fàbrica en obert + SEISMES

26/11/2020

SEISMES és un gran happening amb diverses accions artístiques dels artistes residents de la fàbrica.

DAU Barcelona 9é Festival del Joc

11/11/2020

El Festival Dau Barcelona, que s’havia de celebrar presencialment el cap de setmana del 14 i 15 de novembre, ha adaptat els seus continguts al format virtual per ajustar-se a les mesures imposades per la situació...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.