You are here

Sant Andreu ret homenatge a l'educadora Anna Domènech amb un espai al recinte Fabra i Coats

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

El govern municipal reitera el compromís de feminitzar el nomenclàtor i potenciar la presència de noms de dones a l'espai públic.

El govern municipal reitera el compromís de feminitzar el nomenclàtor i potenciar la presència de noms de dones a l'espai públic.

L’Ajuntament de Barcelona continua amb la seva ferma aposta de feminitzar l’espai públic de la ciutat. La presència de dones al nomenclàtor continua encara sent molt petita i és per aquest motiu que des del Govern municipal s’estan impulsant tot un seguit de canvis de nom que permetin avançar en una Barcelona més feminitzada. Per aquest motiu, s’ha aprovat que l’espai situat entre l’escola Can Fabra, el Centre d’Interpretació dels Tres Tombs i l’Ateneu l’Harmonia rebi la nomenclatura d’Anna Domènech Campoy.

Aquest canvi es va decidir a través del procés participatiu d’urbanització del recinte de Fabra i Coats, on van participar entitats i equipaments del mateix. Domènech Campoy (Barcelona, 29 de novembre de 1951 – 15 de març de 2013) fou educadora i directora durant més de 30 anys de les escoles bressol de Sant Andreu de Palomar, passant per la cooperativa, l’EBM El Palomar i l’EBM La Filadora, aquesta última com a directora. Ferma defensora de l’educació pública i de qualitat i impulsora de projectes que han esdevingut una manera nova i diferent d’entendre l’ensenyament en l’etapa de 0-3 anys. El nom de l’Anna Domènech Campoy va sorgir al procés participatiu de reubanització de la Fabra i Coats on algunes entitats van traslladar aquesta proposta.

Aquest divendres 8 de juliol a les 17 h de la tarda s’inaugurarà la placa amb el seu nom coincidint amb la festa de celebració dels 10 anys de l’Escola Bressol La Filadora on ella en va ser la primera directora.

Notícies

FESTIVAL ACCIÓ CULTURA VIVA 2022 RECINTE FABRA i COATS

21/09/2022

Programa de la festa de La Mercè amb tota la informació sobre el recinte Fabra i Coats.

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació engega la mostra FEEDBACK, un cicle d’assajos oberts d’artistes residents

15/09/2022

En cada sessió es generarà un diàleg entre els espectadors i els artistes, moderat per diferents periodistes culturals, en el que podran compartir el procés de creació i aportar noves mirades

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.