You are here

Sessions de treball de l’estudi del Pla de mobilitat de Sant Andreu del Palomar

Participa en les sessions de treball que tindran lloc el dilluns 21 i el dilluns 22 a l'Espai Josep Bota del recinte Fabra i Coats. Informa-te'n de com assistir-hi!

Participa en les sessions de treball que tindran lloc el dilluns 21 i el dilluns 22 a l'Espai Josep Bota del recinte Fabra i Coats. Informa-te'n de com assistir-hi!

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Districte de Sant Andreu, està realitzant l’estudi de mobilitat i el pla d’actuació per a la seva implementació al nucli antic i voltants del poble, així com l’assessorament en aspectes de mobilitat per al centre del poble i els seus entorns. L’objectiu de l’estudi és realitzar una diagnosi de l’estat actual de la mobilitat en el nucli antic de Sant Andreu de Palomar i els seus entorns, elaborar una proposta d’ordenació de la seva mobilitat i un pla d’actuació.

En aquest sentit, avarca la pràctica totalitat de Sant Andreu de Palomar i el seu àmbit està definit entre l’Avinguda Meridiana, carrer Palomar, Passeig Torras i Bages, carrer Josep Soldevila i carrer Rovira i Virgili. Fins dijous dia 17 encara hi ets a temps de participar en la fase de consulta, a la qual podràs accedir a través d’aquest enllaç. De cara la propera setmana, el que es durà a terme són dues sessions de treball i participatives amb totes les persones interessades inscrites prèviament que vulguin conèixer i donar el seu parer al respecte del projecte.

Les sessions seran a l’Espai Josep Bota del recinte Fabra i Coats en el següent horari:

  • 21 de juny a les 18 h (entitats i veïnat)
  • 22 de juny a les 15 h (comerciants)

Aquestes sessions es fan un cop realitzada la recollida d’informació, els diferents treballs de camp i la diagnosi de l’estat actual de la mobilitat. Us podeu inscriure a través del següent enllaç.

La proposta de treball és:

  • Fer un retorn de la diagnosi de la mobilitat actual.
  • Presentar diferents opcions en relació a l’ordenació de la mobilitat i la seva gestió.
  • Debatre i posar en comú els models platejats  en clau d’utilitat i resolució de les necessitat i problemàtiques plantejades.

La iniciativa permetrà definir una estratègia d’actuació i priorització en matèria de mobilitat en el barri de Sant Andreu, a través d’una visió socialment integral, global i urbanísticament transversal. Una proposta d’implementació en etapes, amb una clara aposta per una mobilitat sostenible, equitativa i segura. Per avançar en el desenvolupament de l’estudi i conèixer els principals patrons de mobilitatdels veïns i veïnes del barri, volem comptar amb la participació de la ciutadania, i per aquest motiu hem previst la següent acció de participació.

Notícies

Horari d'estiu al Recinte Fabra i Coats

31/07/2021

L'Oficina del 'Porta a porta' a l'Espai Bota i els 'Patis oberts' de l'Escola Can Fabra restaran oberts.

Recordant la celebració dels 20 anys de la Taula per Colòmbia a l'Espai Josep Bota

29/07/2021

cultura. El passat dissabte 12 de juny de 2021 la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia va celebrar els 20 anys de la xarxa d’entitats amb un acte a l’Espai Josep Bota del Recinte Fabra...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.