You are here

Taller de Minifanzine dins de la programació Barcelona Dibuixa

 Minifanzine, un taller de creació de fanzines impartit pel dibuixant de còmics i animador Genís Rigol, en el que els assistents podran crear des de zero la seva pròpia història i autoeditar-la.

La Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació torna a col·laborar en la nova edició del Barcelona Dibuixa, la marató de dibuix que tindrà lloc el proper 25 d'octubre, entre les 11h i les 19h en diversos equipaments de la ciutat.

La Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació torna a col·laborar en la nova edició del Barcelona Dibuixa, la marató de dibuix que tindrà lloc el proper 25 d’octubre, entre les 11h i les 19h en diversos equipaments de la ciutat. Enguany, organitzem conjuntament Minifanzine, un taller de creació de fanzines impartit pel dibuixant de còmics i animador Genís Rigol, en el que els assistents podran crear des de zero la seva pròpia història i autoeditar-la.

Sota la direcció artística del Museu Picasso i en coproducció amb l’Institut de Cultura, Barcelona Dibuixa promou la creativitat, la participació ciutadana i la comunicació lliure i democràtica. 36 tallers gratuïts, en format presencial i virtual, a càrrec de més de 30 artistes, arquitectes, dissenyadors i il·lustradors, i amb presència a 5 districtes (Ciutat Vella, Sant Andreu, Sant Martí, Sants-Montjuïc i l’Eixample).

Aquest any, el Barcelona Dibuixa arriba al desè aniversari i, com a gran novetat, ofereix la possibilitat de participar de manera presencial i virtual als 36 tallers que hi ha programats, dels quals 31 es poden fer presencialment amb inscripció prèvia. La celebració presencial convida alguns artistes nous i molts d’altres que han format part de la cita durant aquests anys i que tornen amb el taller que ja van presentar.

Per inscriure’s als tallers presencials o seguir-los online des de casa, amb l’explicació en vídeo dels talleristes, accediu a la web.

 

Notícies

La Fàbrica en obert + SEISMES

26/11/2020

SEISMES és un gran happening amb diverses accions artístiques dels artistes residents de la fàbrica.

DAU Barcelona 9é Festival del Joc

11/11/2020

El Festival Dau Barcelona, que s’havia de celebrar presencialment el cap de setmana del 14 i 15 de novembre, ha adaptat els seus continguts al format virtual per ajustar-se a les mesures imposades per la situació...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.