You are here

Vine a l'acte central del 25N que enguany celebrarem al Centre Cívic Baró de Viver

L'acte commemoratiu de la Diada serà el proper 24 de novembre inclourà la lectura del manifest i una performance que s'ha treballat amb diferents grups de dones de cada barri.

L'acte commemoratiu de la Diada serà el proper 24 de novembre inclourà la lectura del manifest i una performance que s'ha treballat amb diferents grups de dones de cada barri.

L’acte central ens reunirà a Baró de Viver amb l’objectiu d’enfortir la nostra xarxa i denunciar les agressions que patim les dones en el nostre dia a dia. L’activitat comptarà, a més, amb intèrpret de llengua de signes. Aquí trobaràs com es desenvoluparà l’acte:

 

Dimecres 24 de novembre, 18 h

Performance i lectura del manifest del 25N

La performance es durà a terme per part d’un grup format exclusivament per dones i el manifest s’ha elaborat per part de La Sagrera en femení.

Encesa d’espelmes amb el símbol de la dona a la plaça Orfila.

Lloc: Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver

Organitza: Consell de Dones del Districte de Sant Andreu

A més, el 25N s’il·luminarà la façana de la seu del Districte de Sant Andreu, en horari de 18 a 23 h

Notícies

Tornen els Tres Tombs de Sant Andreu

05/01/2022

Cultura Popular. La popular cavalcada es farà el proper diumenge 16 de gener a partir de les 11.30 h i s'haurà de desenvolupar amb respecte a les mesures de prevenció de la covid-19.

La Festa de Reis, als anys 50

05/01/2022

Als anys cinquanta, la Festa de Reis a la Fabra i Coats era un dia assenyalat al calendari per als fills i filles dels treballadors i treballadores de la Fàbrica.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.