You are here

Visita dialogada a l'exposició La biblioteca infinita, a càrrec d'Enric Farrés Duran

Cultura. Es realitzarà el dijous 17 de setembre a les 18.30 h. Cal inscripció prèvia al correu centredart@bcn.cat ja que la capacitat està limitada a un màxim de 20 persones.

Amb aquesta proposta, es descobriran les exposicions del Centre d'Art en un format més obert que les visites guiades habituals, on el contingut i el relat de cadascuna de les persones escollides per fer-les facilitin això mateix, un diàleg i un intercanvi amb els assistents. Serà el dijous 17 de setembre a les 18.30 h. Cal inscripció prèvia al correu centredart@bcn.cat ja que la capacitat està limitada a un màxim de 20 persones.

Enric Farrés Duran (Barcelona, 1983) és graduat en Art i Disseny (Escola Massana, Universitat Autònoma de Barcelona), llicenciat en Filosofia (Universitat de Barcelona) i Màster en producció i recerca artística. Combina el seu treball artístic amb la docència universitària i projectes editorials independents.

Els seus treball s’ha pogut veure de manera col·lectiva al MNAC –Una col·lecció heterodoxa: El llegat T. F.-, el MACBA –París no se acaba nunca # Districte cinquè-, a la Fundació Antoni Tàpies –Tres coses rares. Història d’una desaparició-, i individual al Centre d’Art La Panera de Lleida –Una exposició de mirar– i al Centre d’Art Contemporani de Girona Bòlit –Res és meu-. El 2015 va rebre l’ajuda BCN Producció per desenvolupar el projecte El visitant ideal d’una col·lecció sentimental, en col·laboració amb el Museu Frederic Marès i la Fundació La Caixa. També ha rebut el premi Generación 2016 atorgat per la Fundació Montemadrid. Al 2016 va estrenar la pel·lícula Un viatge frustrat gràcies a la col·lecció d’art contemporani Cal Cego, així com Una exposició de dibuixos a la galeria etHALL (Barcelona), amb la qual ha rebut el premi GAC-DKV. Durant el 2017 va realitzar una exposició individual a l’espai Uma Certa Falta de Coerência (Porto), una intervenció a l’arxiu d’art contemporani LACA (Los Angeles) i una conferència sobre col·leccionisme i pràctica artística al Museu d’Art Modern (MAM) de São Paulo. Actualment està preparant una exposició centrada en l’arxiu històric del MACBA en motiu dels 25 anys de la seva inauguració.

Notícies

BAM Cultura Viva 2020 al Recinte Fabra i Coats

16/09/2020

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats.

Visita dialogada a l'exposició La biblioteca infinita, a càrrec d'Enric Farrés Duran

07/09/2020

Cultura. Es realitzarà el dijous 17 de setembre a les 18.30 h. Cal inscripció prèvia al correu centredart@bcn.cat ja que la capacitat està limitada a un màxim de 20 persones.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.