You are here

Viu la màgia de la Fàbrica dels Reis d'Orient al recinte Fabra i Coats

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

Gaudeix de l’espectacle en família i amb la garantia de disposar de totes les mesures de seguretat gràcies al control dels accessos i a la reducció dels grups i l’aforament.

L'espectacle més esperat del Nadal arriba al districte de Sant Andreu en diferents passis els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en horari de 17 a 21 h. Amb motiu de la covid-19, caldrà fer reserva de plaça amb anterioritat.

L’espectacle més esperat del Nadal arriba al districte de Sant Andreu en diferents passis els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en horari de 17 a 21 h. Amb motiu de la covid-19, caldrà fer reserva de plaça amb anterioritat.

Per poder assistir-hi, enguany caldrà reservar la plaça amb cita prèvia i obtenir l’entrada amb l’horari assignat. Aquestes entrades es posaran a disposició del públic divendres 18 de desembre a partir de les 10 h en el següent enllaç.

Gaudeix de l’espectacle en família i amb la garantia de disposar de totes les mesures de seguretat gràcies al control dels accessos i a la reducció dels grups i l’aforament.

Un espectacle sempre sorprenent

Torna la il·lusió de la Fàbrica dels Reis d’Orient al districte de Sant Andreu. Aquest any descobrirem el gran misteri que s’amaga en els somnis escrits a les cartes: la màgia de la il·lusió. Així doncs, amb l’objectiu de crear joguines que aportin felicitat, ens posem a treballar perquè tothom tingui llest el seu regal per al dia de Reis.

Els balls, els espais extraordinaris i la interactuació dels Reis Mags amb algunes persones i andròmines fan d’aquesta fàbrica un lloc màgic i ple de secrets. La fàbrica funciona a ple rendiment i tot hi flueix prodigiosament, i això és gràcies als infants que venen a visitar-la, al seu somriure i als desitjos escrits, amb molta il·lusió, a les cartes.

I no podem oblidar que a aquesta màgia s’hi afegeixen fets que canvien la visió del nostre entorn; en aquest sentit, descobrirem uns secrets amagats als quals només els visitants tindran accés: el reciclatge, la diversitat i la seguretat seran els punts forts de la Fàbrica dels Reis d’enguany.

Notícies

Els artistes de Neo Fabrik, a l'Espai Josep Bota

06/05/2022

Una dotzena d'artistes es donen cita en aquest espai expositiu del Recinte Fabra i Coats, fins al 15 de maig.

Arriba la 8a edició de la Fira Literal

05/05/2022

Els dies 21 i 22 de maig aterra a la Fabra i Coats la Fira Literal, una fira d'idees i llibres radicals. Paral·lelament, els dies 19 i 20, podrem gaudir de LITERAL PRO, una fira professional del llibre polític i radical.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.