You are here

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Traductor de google :

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) organitza i produeix exposicions, debats, festivals, concerts, programa cicles de cinema, cursos, conferències, fomenta la creació a partir de les noves tecnologies i llenguatges, impulsa la investigació artística en àmbits com el multimèdia, potencia la recerca en el format expositiu, exporta les seves produccions a altres centres culturals, museus i entitats d'àmbit nacional i internacional, alhora que genera debat, pensament i reflexió al voltant de la ciutat i l'espai públic com també sobre els temes que vertebren l'actualitat.El CCCB és producte de la rehabilitació parcial del conjunt arquitectònic de la Casa Provincial de Caritat, antic establiment benèfic destinat a l´hospici, creat l´any 1802 i que va funcionar com a tal fins l´any 1957. El 1989 el Consorci format per la Diputació de Barcelona i l´Ajuntament de Barcelona aprova la creació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), en el marc d´un projecte de rehabilitació del barri del Raval i dels seus edificis històrics amb la intenció d´ubicar-hi un complex de cultura contemporània.

Accesible para personas con disminución física

Titularidad:
Centro público

Horarios

Error del Plànol BCN
No se ha podido cargar Plànol BCN debido a la configuración errónea de los parámetros.
Dirección:
C Montalegre, 5
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona

Noticias

Jueves 27 de junio, Consejo de Barrio de Sant Andreu

13/06/2024

Ayuntamiento. El Consejo de barrio se emitirá en streaming desde la web del distrito.

Fiesta, desenfreno y actividades: Celebramos el Carnaval en el Distrito de Sant Andreu

01/02/2024

Consulta el programa de todas las actividades de los barrios. Durante estos días hay previstos desfiles y actividades para todos los públicos en diferentes espacios.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.